Filtrering
Materiale
Brillens bredde
-
121 mm - 131 mm
Bredde glass
-
50 mm - 57 mm
Nesebro
-
16 mm - 21 mm
Lengde stang
-
136 mm - 145 mm
Høyde glass
-
34 mm - 46 mm
Form

Oakley briller - høy kvalitet, variert utvalg

Velg fra et bredt utvalg av Oakley reseptbelagte og reseptfrie rammer for å matche stilen din. Oakley-briller gir brukeren et konkurransefortrinn i alle aspekter av livet, enten det er sport eller hverdagsliv. Velg fra Oakleys utvalg av sportsoptikk for sykling, ski eller føl deg trygg i Oakleys motebriller uten dioptrier. Vi tilbyr Oakley-rammer for barn, Oakley-rammer for menn og Oakley-rammer for kvinner, slik at hvert medlem av familien kan finne sin egen modell. Når det gjelder rammeformer, har vi runde rammer, sommerfuglrammer, katterammer, flygerrammer og firkantede rammer.

Oakley er et amerikansk premium-brille-, klær- og sportstilbehørselskap grunnlagt av Jim Jannard i 1975 med $300 i lommen. I utgangspunktet solgte selskapet kun motorsykkelbriller, men over tid utvidet det seg til andre sportsprodukter, som snowboardbriller og skibriller. I 1999 bestemte Oakley seg for å utvide fra sportsutstyr til motebriller. Siden den gang har produsenten blitt et av de mest kjente merkene i verden. De selger en rekke produkter av eksepsjonell kvalitet og populære over hele verden. Eksempler på briller inkluderer Oakley Holbrook, Oakley Fuel Cell, Oakley Plank 2.0, Oakley Airdrop, Oakley Bevel, Oakley Centerboard og Oakley Turbine Rotor. Det meste av vårt utvalg av optikk er tilgjengelig i produkttyper av metall og plast.

 

Oakley solbriller - for sports- og treningselskere

Produsentens solbrillekolleksjoner er også kjent for sin høye kvalitet og komfort. Linsene i innfatningene gir 100 % beskyttelse mot skadelige UV-stråler og det såkalte blå lyset som sendes ut av elektroniske enheter. De dugger heller ikke, noe som gjør de originale Oakley-solbrillene til det perfekte valget for sport eller utendørsarbeid. I tillegg til de populære Oakley-solbrillekolleksjonene for menn, vil damene selvsagt finne mer feminine design som passer deres smak i damesolbrillekolleksjonen.

Vårt utvalg av optiske briller inkluderer mange unike modeller, inkludert de mest populære Oakley Gascan, Oakley Sylas, Oakley Straightlink, Oakley Gibson, Oakley Fuel Cell, Oakley Sutro, Oakley Turbine, Oakley Batwolf, Oakley Monster Dog og Oakley Holbrook.

 

 

Oakley briller til rimelige priser

Mens Oakley-innfatninger og linser ikke er i kategorien for billige innfatninger, er de et produkt med stor verdi, og det er grunnen til at så mange velger og holder seg til dette merket. Det er spesielt bra å kjøpe din valgte vare på nett, fordi du kan kjøpe under de beste betingelser i vår nettbutikk. Så når du bestiller på nett, garanterer vi de beste prisene, en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og gratis levering på større bestillinger. Gå til nettstedet vårt eOptikk akkurat nå.

Selvfølgelig selger våre optikere kun ekte produkter og vi garanterer ektheten til produktene våre. Vår nettbutikk tilbyr et av landets største utvalg av kontaktlinser, briller, solbriller og reseptbelagte briller. Dine briller er laget av våre kvalifiserte og erfarne optikere som bryr seg om at du får de beste kvalitetsproduktene.


Vårt motto er kvalitet og pålitelighet! Ikke nøl med å bestille din favorittmodell og oppdag komforten og kvaliteten til Oakley-briller! Hvis du foretrekker å bla gjennom vårt utvalg av billige reseptbelagte briller videre, ta en titt på hele vårt utvalg av briller på eOptikk .

 

 

Oakley briller kampanjevideo