1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 linser)

Kontaktlinser
259 NOK
PWR
CYL
AX
stk
PWR
CYL
AX
stk
- +
PWR
CYL
AX
stk
- +
Lagerinformasjon vil være tilgjengelig etter valg av parametere.

Informasjon

Basekurve
8.5
Merke
Acuvue
Bæretid
Daglig
Produsent
Johnson & Johnson
UV-filter
Ja
Antall linser
30
Oksygen-gjennomtrengelighet
28
Vanninnhold
58
Kategorier
Torisk
Materiale
Etafilcon A (42%)
Diameter
14, 5 mm
Sylinder
-0.75,-1.25,-1.75,-2.25
Toriske linser
Ja
Produktkode
1DAMA30

Detaljer

Utlevering: 30 stykker per boks

Leveringstid: daglig

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism er Johnson & Johnsons endagskontaktlinse for korrigering av astigmatisme, med den innovative utformingen av LACREON™ Technology, som tilbyr det bredeste utvalget av alternativer og parametere av alle toriske endagskontaktlinser på markedet. Undersøkelser utført av produsenten viser at 95 % av kundene klarte å tilpasse kontaktlinsen på første forsøk.

LACREON™-teknologi

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism bruker LACREON™-teknologi, som binder fuktighetsrike stoffer som ligner på tårer i linsen. Denne teknologien holder øynene fuktige og gir komfortabel bruk gjennom hele dagen.

ASD-teknologi

Det unike stabiliseringssystemet med fire soner utnytter øyelokkets naturlige trykk for å holde linsene på plass selv når du blunker. Gir en frisk og fast følelse hele dagen. 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism garanterer komfort mens du beskytter øynene dine mot sterke UV-A- og UV-B-stråler. Ifølge produsenten blokkerer disse toriske engangslinser 98% av UV-B-stråler og 85% av UV-A-stråler. Posisjonssignalet vil hjelpe deg med å plassere kontaktlinsene riktig i øynene dine umiddelbart.

I tillegg har denne kontaktlinsen det høyeste parameterinnholdet av alle toriske endagslinser på markedet. 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism kontaktlinser er tilgjengelig i 1528 forskjellige kombinasjoner, slik at du kan tilpasse denne kontaktlinsen med enda større presisjon.

Hvem er 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism kontaktlinser anbefalt for?

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism er designet for personer som lider av astigmatisme. De er også et godt valg for de som:

  • ønsker å se klart og skarpt med komfort hele dagen;
  • har opplevd tåkesyn mens du bruker andre astigmatiske kontaktlinser;
  • opplever tørre øyne når du bruker kontaktlinser;
  • vil ha klart syn uansett hva de gjør.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blant de første som får vite om våre kampanjer og nyheter