Filtrering

Kontaktlinser

 

Bestill kontaktlinser på nettet, selv for levering neste dag! Liker du raske og enkle løsninger?

I dag blir netthandel stadig mer populært, og med god grunn. Fra komforten av våre egne hjem kan vi skaffe oss nødvendige varer, ofte til en brøkdel av prisen i fysiske butikker, enten det er mat, elektronikk, klær eller noe annet. Hvorfor skulle kontaktlinser være annerledes? Å bestille kontaktlinser er like enkelt og raskt som ethvert annet nettkjøp. Det viktige er å bestille fra en pålitelig kilde og holde fast ved dine velkjente linser. Hvis du ønsker å bytte, bør du først konsultere spesialisten din!

Kjøpe kontaktlinser billigere?

Netthandel er ofte den rimeligste løsningen, ettersom mange kostnader kan spares ved å drive en nettbutikk sammenlignet med tradisjonelle butikker. Som et resultat kan prisene på kontaktlinser være mye mer gunstige. Ved å bestille kontaktlinser på nettet kan du spare tid, penger og energi.

Vi tilbyr garanterte originale produkter fra de største produsentene av kontaktlinser. 80% av våre ordre blir oppfylt fra vårt eget lager.

Er det trygt å bestille kontaktlinser på nettet?

Selvfølgelig, fordi du kan velge fra de samme velkjente merkene som du ville gjort personlig i en butikk: Acuvue, Air Optix, Biofity, PureVision, SofLens, Biomedics, Dailies, Proclear, og listen fortsetter. Ikke bare er prisene på kontaktlinser mer gunstige på denne måten, men vi trenger heller ikke å inngå kompromisser når det gjelder kvalitet. Hvis du er en erfaren linsebruker og er klar over diopter- og krumningsverdiene dine, kan du handle trygt og selvsikkert på nettet. Det er imidlertid tilrådelig å konsultere en spesialist og få opplæring før ditt første kontaktlinsekjøp! Alt tyder på at optikkens verden også er erobret av netthandel, prøv det selv!

Hvordan fungerer kontaktlinser?

Kontaktlinser er et komfortabelt, lett tilgjengelig hjelpemiddel for synskorrigering som i økende grad velges av de som foretrekker å ikke bruke briller. Som briller er kontaktlinser designet for å korrigere øyets brytningsfeil og dermed gi skarpt syn.

Ved å feste seg til øyets overflate og følge øyeeplet, hjelper de øynene med å fokusere. Det finnes >a href="/spheric" target="_blank" rel="noopener">sferiske kontaktlinser, toriske kontaktlinser, bifokale kontaktlinser, >a href="/multifocal-contact-lenses" target="_blank" rel="noopener">multifokale kontaktlinser, og til og med fargede versjoner, som kan bestilles uten dioptre.

Basert på brukstiden skiller vi mellom daglige kontaktlinser, todelte kontaktlinser, månedlige kontaktlinser, 3-måneders og årlige typer kontaktlinser. Hvilken type som er ideell for deg, vil bli bestemt av spesialisten din.

Type kontaktlinser - Hva er forskjellen mellom myke og harde typer?

De første kontaktlinsene ble laget av glass for 100 år siden, deretter av spesielle plastmaterialer, og fremdeles er det såkalte harde, stive former. Disse typene anbefales nå sjelden, for eksempel i tilfeller av høy astigmatisme. Dagens mest moderne, myke kontaktlinser er laget av et materiale som kalles silikonhydrogel, noe som gjør bruk av kontaktlinser mye mer behagelig enn deres forgjengere. De er nesten umerkelige å ha på, og de kan være i øyet hele dagen uten å forårsake irritasjon. Hvilke kontaktlinser som anbefales for noen, bestemmes av en spesialist under en undersøkelse.

Kontaktlinsebestilling - Hvilke ekstra produkter må du kjøpe?

Den første kontaktlinsen er foreskrevet av en spesialist som, sammen med en øyeundersøkelse, fastsetter graden av dioptre, krumning og i noen tilfeller sylinder. Med disse dataene for hånden er det en enkel prosess å bestille kontaktlinser. Det kan hende at de to øynene har forskjellige dioptre, i hvilket tilfelle begge verdiene må spesifiseres under bestillingen. For å bruke kontaktlinser kreves det en høykvalitets rensingssøsken, samt et oppbevaringsetui for kontaktlinser. Det siste finnes vanligvis i esken med renseløsningen. I tillegg kan det være svært nyttig å alltid ha en øyedråpe for hånden som også kan brukes på kontaktlinser, noe som kan friske opp øynene på et øyeblikk hvis det trengs. Hvis du er usikker på hvilken renseløsning eller øyedråper du skal velge for kontaktlinsene dine, kan du gjerne henvende deg til kundeserviceteamet vårt!

Hvorfor velge eOptikk.no?

  • Originalt produkt - Vi tilbyr kun kvalitetsoriginale produkter fra de beste produsentene. (Les mer...)
  • Prisgaranti - Hvis du på tidspunktet for kjøpet kunne ha kjøpt produktet til en lavere pris fra en norsk distributør enn fra oss, vil vi refundere deg 100% av prisforskjellen. (Les mer...)
  • Enkelt og raskt - Etter bestilling av produktet informerer vi deg kontinuerlig om statusen for bestillingen din, og leverer produktene til deg så raskt som mulig. Vi besvarer spørsmålene dine innen 24 timer. (Les mer...)
  • Sikker - Vi tilbyr 14 dagers pengene-tilbake-garanti på alle briller, stel eller solbriller kjøpt fra oss, og 365 dagers pengene-tilbake-garanti på kontaktlinser. (Les mer...)