Blog

Akkurat som når du kjøper sko eller klær, er det å velge riktige briller like enkelt som å kjenne til noen grunnleggende verdier, og resten er en lek!

...

Menicare Plus og Menicare Pure kontaktlinseløsninger renser og desinfiserer overflaten på kontaktlinser og etterlater dem rene og desinfiserte.

...

Progent-løsning er en desinfiserende løsning for harde eller gassgjennomtrengelige linser. Progent Menicon består av 2 sterile løsninger: Progent A&B.

...

Menicon-produktutvalget inkluderer harde kontaktlinseløsninger som MeniCare Pure, MeniCare Plus, Menicon Progent og Menicon Spray & Clean.

...

Nattlinser er linser spesielt utviklet for å forbedre synet og korrigere nærsynthet. Slitt om natten korrigerer de krumningen av hornhinnen.

...

Tips om den ideelle måten å bruke harde kontaktlinser på: hvordan du setter inn og fjerner dem fra øyet, rengjøring, desinfeksjon og hygiene, generelle tips.

...

Harde linser er forskjellige fra myke linser, begge har sine fordeler. Finn ut forskjellene mellom de to typene og hvilken som passer dine øyne best.

...