Filtrering
Pris (NOK)
378 kr - 4 488 kr
Hva søker du etter?
Kategori
På lager?
Merkevare
Størrelse
Bredde glass
45 - 139
Materiale
Form
Farge innfatning
Type
Linsens farge
Polarisert

Cat-eye solbriller

 

212Produkt
 

Cat Eye Solbriller

Cat eye solbriller passer best for runde ansikter, trekantformede ansikter og hjerteformede ansikter.

1. Runde ansikter kjennetegnes av myke kurver og jevne linjer, der bredden på kjeve og panne omtrent er det samme som ansiktet. I runde ansiktsformer er haken vanligvis avrundet med svært få vinkler. I motsetning til andre ansiktstyper skiller det runde ansiktet seg ofte tydelig ut. Når du velger cat-eye-briller for et rundt ansikt, er det viktigste å velge innfatninger som legger til vinkler til ansiktets runde form. Tykke innfatninger med skarpe, rene linjer kompletterer det runde ansiktet veldig godt.

2. I tilfelle av et trekantformet ansikt, er den sterke og bredere kjevekanten pare med smalere kinnben og en panne: dette er karakteristiske trekk ved det trekantede ansiktet, som er det motsatte av hjerteformen. Denne formen utstråler ofte energi og dynamikk.

3. Hjerteformede ansikter har det bredeste punktet i pannen, som smalner ned til haken. Denne ansiktsformen kan være lang eller rund og gir ofte bæreren et søtt og lystig utseende.

Cat Eye Solbrillesamling

Formen og innfatningstypen til solbriller er også viktige hensyn når du skal foreta et kjøp. Vi forstår at det ikke er lett å velge de riktige solbrillene, derfor hjelper vi deg med å velge den perfekte solbrilleformen med vår virtuelle speil.

I tillegg til Cat Eye-solbriller, utforsk vårt brede utvalg av damesolbriller og herresolbriller.

Cat Eye Brilleutsalg

Vårt utvalg av damesolbriller inkluderer også Cat Eye-briller. Vi tilbyr et bredt utvalg av briller for både menn og kvinner i vår komplette brillesamling.