Filtrering
Pris (NOK)
94 kr - 293 kr
Hva søker du etter?
På lager?
Merkevare
Produsent
Pakkestørrelse
For plan

Boston kontaktlinsevæske

Bausch og Lomb tilbyr et bredt spekter av pleieløsninger for harde kontaktlinser. Disse inkluderer løsninger for fjerning av enzymer, dråper, pleiesystemer, rengjøring og desinfeksjon.

9Produkt

Boston er merket nummer 1 anbefalt av øyeleger som en løsning for harde linser.

Bausch og Lomb tilbyr et bredt utvalg av pleieprodukter for harde kontakter. Disse løsningene er designet for å møte dine individuelle behov for pleie og rengjøring av gassgjennomtrengelige linser.

Boston Simplus: En flerbruksløsning for rengjøring og oppbevaring av linser som har evnen til å fjerne avleiringer av alle typer, spesielt proteinavleiringer. For best resultat anbefales det å oppbevare kontaktlinser over natten i Boston-løsningen og om morgenen for å gni og skylle dem før bruk.

Boston Advance Cleaner: Denne daglige kontaktlinseløsningen bruker silikagel for å fjerne alle protein- og overflateavleiringer. For å bruke, plasser 2-4 dråper løsning på de gasspermeable linsene og gni deretter mellom fingrene i 20 sekunder. Skyll rensemiddelet grundig og oppbevar deretter kontaktlinsene over natten med Boston Advance Conditioning Solution.

Boston Original Conditioning Solution: Behandler og desinfiserer harde linser. Det anbefales å legge kontaktlinser i bløt i minst 4 timer. Denne løsningen inneholder et fuktemiddel som dekker hele overflaten av linsene for å fukte dem og gjøre dem glatte og behagelige. Denne komponenten har som mål å redusere friksjonen mellom linsen og øyet.

Boston Advance Conditioning Solution: Ideell løsning for desinfisering, lagring og forbedring av fuktigheten til harde kontaktlinser. Denne løsningen er designet for å bli sammenkoblet som et andre trinn i linsepleieprosessen etter bruk av Boston Advance Daily Lens Cleaner-løsning.