3 stk produkt

Boston er merket nummer 1 anbefalt av øyeleger som en løsning for harde linser.

Bausch og Lomb tilbyr et bredt utvalg av pleieprodukter for harde kontakter. Disse løsningene er designet for å møte dine individuelle behov for pleie og rengjøring av gassgjennomtrengelige linser.

Boston Simplus: En flerbruksløsning for rengjøring og oppbevaring av linser som har evnen til å fjerne avleiringer av alle typer, spesielt proteinavleiringer. For best resultat anbefales det å oppbevare kontaktlinser over natten i Boston-løsningen og om morgenen for å gni og skylle dem før bruk.

Boston Advance Cleaner: Denne daglige kontaktlinseløsningen bruker silikagel for å fjerne alle protein- og overflateavleiringer. For å bruke, plasser 2-4 dråper løsning på de gasspermeable linsene og gni deretter mellom fingrene i 20 sekunder. Skyll rensemiddelet grundig og oppbevar deretter kontaktlinsene over natten med Boston Advance Conditioning Solution.

Boston Original Conditioning Solution: Behandler og desinfiserer harde linser. Det anbefales å legge kontaktlinser i bløt i minst 4 timer. Denne løsningen inneholder et fuktemiddel som dekker hele overflaten av linsene for å fukte dem og gjøre dem glatte og behagelige. Denne komponenten har som mål å redusere friksjonen mellom linsen og øyet.

Boston Advance Conditioning Solution: Ideell løsning for desinfisering, lagring og forbedring av fuktigheten til harde kontaktlinser. Denne løsningen er designet for å bli sammenkoblet som et andre trinn i linsepleieprosessen etter bruk av Boston Advance Daily Lens Cleaner-løsning.