Filtrering
Pris (NOK)
120 kr - 388 kr
Hva søker du etter?
På lager?
Merkevare
Produsent
Pakkestørrelse
For plan

Menicare kontaktlinsevæske

Menicon tilbyr MeniCare Plus og MeniCare Pure som multifunksjonelle løsninger for pleie av harde kontaktlinser. De gir den mest komfortable bærefølelsen samtidig som de sikrer at linsene dine er grundig rengjort for naturlige ingredienser og desinfeksjonsmidler fra løsningene.

8Produkt

Fra MeniCares utvalg av løsninger nevner vi de to multifunksjonelle løsningene MeniCare Pure og MeniCare Plus, ideelle for pleie av harde kontaktlinser.

 

1. MeniCare Pure er Menicons nyeste flerbruksløsning for å fremme en sunnest mulig pleie av gasspermeable kontaktlinser (RGP-kontakter).

    Kontaktlinseløsningen er den første løsningen laget av naturlige ingredienser, med desinfeksjonsmidler, vitamin C glukosid og hyaluronsyre. I tillegg er det utført dobbeltfiltrering under produksjonen for å fjerne eventuelle uønskede partikler, men også for å sikre renheten til løsningen.

    Løsningen kommer i en ettrykksflaske for bedre sterilitet og integritet og også for enklere håndtering.

    For å sikre bedre komfort og for å forlenge levetiden til harde kontakter, anbefales det å bruke Menicons Progent for proteinfjerning i kombinasjon med MeniCare Pure løsning.

 

2. MeniCare Plus er en flerbruksløsning for harde linser som oppfyller de høye forventningene til alle gassgjennomtrengelige linsebrukere. Maksimal komfort kan oppnås med MeniCare Plus ved å forbedre fuktighet og redusere linseavleiringer.

    MeniCare Plus-løsning for harde kontakter kan også brukes til skylling før linseinnsetting. Linsen vil føles ren og glatt ved hver bruk. Takket være de fuktighetsgivende stoffene i linsen økes fuktbarheten, noe som letter jevn fordeling av tårefilmen på linseoverflaten.

    For å sikre utmerket komfort og beskyttelse gjennom hele levetiden til harde linser, anbefales det å fjerne proteiner med Menicon Progent med jevne mellomrom, f.eks. ukentlig, i kombinasjon med MeniCare Plus løsning.

 

Vennligst følg anbefalingene og ikke bytt linsemerke eller refill-løsning uten først å ha snakket med øyelegen din.