Filtrering
Pris (NOK)
102 kr - 1 977 kr
Hva søker du etter?
Kategori
På lager?
Merkevare
Størrelse
Bredde glass
37 - 131
Materiale
Form
Farge innfatning
Linsens farge
Polarisert

Solbriller for barn

 

98Produkt
 

Barnebriller for alle aldersgrupper

Barnebriller blir stadig mer populære da de både er trendy og praktiske tilbehør. I dag er det enkelt å finne moteriktige stykker fra et bredt spekter av stiler og farger på solbriller, samtidig som man ikke glemmer beskyttelsen mot sollys.

Siden barns synssystem fortsatt utvikler seg de første 5-6 årene, spiller en god kvalitet brille og solbriller en betydelig rolle for å sikre riktig synsutvikling. Kvalitetssolbriller er viktige fordi barn generelt tilbringer mer tid utendørs, noe som øker eksponeringen for ultrafiolett (UV) lys og annet sollys. I tillegg er øynene deres mer følsomme, pupillene deres er bredere, linsene deres er klarere, og de kan ikke filtrere ut skadelige UV-stråler like effektivt som voksnes øyne, slik at mer skadelig lys trenger inn i øynene deres i barndommen. Vær forsiktig og kjøp solbriller med riktig UV-beskyttelse for å unngå potensielle fremtidige problemer. Se alltid etter solbriller merket med UV400, da de filtrerer ut skadelige UV-stråler helt (opptil 400 nanometer).

For å gjøre valget enklere tilbyr vår nettbutikk et hundretalls forskjellige stiler, former, farger og merker av jenters og gutters solbriller. Blant våre mest populære typer (f.eks. barnepilotbriller) og merker er Polaroid barnesolbriller, Oakley barnesolbriller, Ray-Ban barnesolbriller, men mange andre globale merker tilbyr utmerket kvalitet på barnesolbriller.

Barnebriller

Pris på barnebriller

Barnebriller er vanligvis tilgjengelige til lavere priser enn voksenversjonene av samme modell, men på grunn av det brede utvalget av tilgjengelige produkter og kvaliteter kan prisene variere etter merke og modell. Bla gjennom eOptikk-utvalget, hvor du kan velge blant hundrevis av modeller av barnebriller.

Beste priser for barnebriller

Det er mange nettbutikker som selger og distribuerer optiske produkter, men det er viktig å kjøpe fra pålitelige, velrenommerte kilder. Vår nettbutikk tilbyr et av landets største utvalg av kontaktlinser, briller, solbriller, og datamaskinbriller, hvor de mest gunstige prisene venter på deg.