Filtrering

Versace solbriller

 

Versace - Motemerke

Merket Versace ble grunnlagt av Gianni Versace, som tidligere var en italiensk motedesigner og kostymedesigner. Versace designet klær for en rekke musikalske artister, inkludert Elton Johns sceneklær og albumomslagskostymer i 1992, og Michael Jacksons antrekk. Versace designet også klær for prinsessen av Wales og prinsesse Caroline av Monaco.

Versace solbriller

Versace Ikon

Medusa

Elementer fra gresk mytologi påvirket i stor grad designelementene til Versace-produkter. En av merkets mest karakteristiske stilegenskaper er den greske Medusa, som ble betraktet som den vakreste kvinnen i Athen. Ifølge legenden ble alle som så inn i Medusas øyne, omdannet til stein. Denne anekdoten inspirerte det berømte logodesignet til Versace-merket, som fortsatt kan finnes på de fleste modeller av solbriller for kvinner og menn den dag i dag. I tillegg bærer hvert Versace-produkt stolt dette logoen.

Versace Medusa Biggie

Gianni valgte figuren Medusa fordi han trodde at hans motefirma ville ha samme innvirkning på folk som Medusa hadde på menn. Når noen først blir forelsket, kan de ikke unnslippe.

Dette er grunnen til at de mest kjente Versace-solbrillene inkluderer modeller som Versace Medusa Biggie, Versace Medusa Halo eller Versace Glam Medusa, Versace Medusa Crystal.

Barocco

Barocco-bladet symboliserer langt liv og udødelighet. Symbolet ble inspirert av gresk arkitektur og dekorasjon. Rike gyldne toner og utsmykkede detaljer karakteriserer det.

Versace solbriller VE2150Q

Virtus

Virtus-ikonet ble inspirert av en romersk militærkommandør. Virtus symboliserer styrke, mot og fremragende. V'et, som hentyder til Virtus, er en ny tolkning av de ikoniske Barocco-bladene når det gjelder mønster.

Versace solbriller VE4383

Greca

Greca-mønsteret, også inspirert av gresk mytologi, er et av de mest karakteristiske mønstrene. Denne geometriske formen, en uavbrutt linje, symboliserer uendelighet og enhet. Den prydet mange greske templer, labyrinter, bygninger og keramiske dekorative elementer.

Versace Greca

Sikkerhetsnålen

Sikkerhetsnålelementet var en veldig uventet opptreden på Versace-produkter, men dette tilbehøret ble også en av merkets berømte ikoner. Etter hvert har Versace-sikkerhetsnålen blitt et ikonisk statussymbol. Dette merkeikonet vises også i hver kolleksjon.

Versace sikkerhetsnål

Det internasjonale motemerket Versace jobbet med kjente modeller i de tidlige dagene, som Linda Evangelista, Christi Turlington, Naomi Cambell, Cindy Crawford. Den nåværende lederen av Versace-merket er Donatella Versace. I tillegg til Versace-solbrille- og brillekolleksjonene, la oss ikke glemme en av merkets mest kjente plagg, modellen Versace Jungle dress, som ble båret av Jennifer Lopez.

Versace kvinners solbrillekolleksjon

Hvert år følger stykkene av Versaces kvinners solbrillekolleksjon motetrender og er designet til å ha en unik stil. Et par Versace-solbriller gjenspeiler stil og eleganse, slik at merkets former og dekorative elementer er gjenkjennelige i hvert produkt. Oppdag vårt komplette Versace kvinners solbriller utvalg.

Ikoniske stilegenskaper kan bli funnet på modeller av Versace-solbriller for kvinner hver sesong. Versace-solbriller kan være laget av både plast og metall. De er et perfekt valg hvis du elsker iøynefallende og iøynefallende stiler.

Menns Versace solbriller

Versace menns solbrilleprodukter gjenspeiler alltid eleganse og luksus. Blant Versace menns produkter kan du også finne Versace Medusa, Versace Greca-modeller.

Blant Versace menns solbriller, kan du finne solbriller i gull, grå og svart.

Versace solbriller med polariserte linser

Linsene som finnes i polariserte solbriller modeller filtrerer vannrett innkommende blendende lys, for eksempel lys som reflekterer fra vann, land og ulike overflater, noe som reduserer blendingen. Takk til dette gir linsen en mye bedre visuell opplevelse.

Versace briller

I tillegg til den vakre og luksuriøse Versace-solbrillekolleksjonen, oppdag vårt Versace briller utvalg også. Blant det brede spekteret av kvinnelige briller og mannlige briller produkter, kan alle finne det perfekte brillestykket.

Versace motesolbriller

Produktene kan kjøpes med hjelp av online brilleprøving.

Hvilken solbrillestel å velge?

Når det gjelder rammeformen til solbriller, er det verdt å vurdere hva formål vi vil bruke dem til. For daglig bruk kan vi velge mellom mindre former, klassiske eller til og med ekstremt store solbriller.

Det er viktig å velge en ramme som er mest behagelig for oss og passer godt til ansiktet vårt. Det er å foretrekke å velge solbrillestørrelser som dekker områdene rundt øynene våre så mye som mulig.

Versace solbriller salg hos eOptikk

Velg fra vårt enestående utvalg av solbriller for kvinner, menn og barn.

Butikken vår selger bare ekte produkter, og vi garanterer ektheten av produktene. Det er viktig å kjøpe bare fra pålitelige, sporbar kilder.

Versace solbriller kampanjevideoer