Filtrering

Prada Solbriller

 

Prada - Det Italienske Merket

Merket ble grunnlagt av Mr. Mario Prada i Italia i 1913. Merkets første butikk åpnet i den kjente Galleria Vittorio Emanuele II kjøpesenter i Milano. Prada-merket vokste raskt og ble utbredt. Styrkene i kolleksjonene er innovative designelementer og sofistikering.

Prada Solbriller

Miuccia Prada brakte en ny dimensjon til merkets liv fra 1970. Under hennes ledelse ble de karakteristiske tiltalende og fremragende stilelementene født.

Prada Kvinners Solbrillekolleksjon

Det unike designet og fargekombinasjonen til Prada kvinners solbriller, samt merkets stilelementer, garanterer et unikt utseende. Blant solbrillene kan du finne runde, firkantede, cat-eye og pilotmodeller.

Prada Runde Solbriller

Når det gjelder farger, kan du velge blant de mest fremtredende svarte solbrillene, samt brune, røde eller til og med blå innfatninger.

Blant modellene kan du finne de berømte Prada-modellene prydet med Prada-trekanten.

Prada Solbriller Svart Linse

eOptikk.no sitt sortiment av svarte solbriller inkluderer ulike materialer og former. Velg blant over 2 000 ulike produkter og finn dine favoritt svarte Prada solbriller.

Menns Prada Solbriller

Produktene fra Prada menns solbrillekolleksjoner er ekte stileikoner. I vårt utvalg vil alle finne den modellen som passer best til sin stil, enten det er rundt, firkantet eller pilotform.

Menns Prada Solbriller

Prada Menns og Kvinners Brilleinnfatninger

I tillegg til de utvalgte Prada-solbrillene, kan du ta en titt på vårt utvalg av Prada menns brilleinnfatninger og Prada kvinners brilleinnfatninger blant vårt utvalg av briller.

Prada Brilleinnfatninger

Valg av Riktig Rammeform for Prada Solbriller

Når det gjelder rammeformen til solbriller, er det verdt å vurdere hva du vil bruke dem til. For daglig bruk kan du velge mellom mindre former til klassiske, og til og med svært store solbriller.

Det er viktig å velge en ramme som er mest behagelig og passer godt på ansiktet ditt. Prøv å velge solbriller som dekker områdene rundt øynene dine så mye som mulig.

Prada Solbriller Salg

Velg blant vårt enestående utvalg av solbriller for kvinner, menn og barn. Vår butikk tilbyr utelukkende ekte produkter, og vi garanterer deres ekthet. Det er viktig å kjøpe bare fra pålitelige og verifiserbare kilder.