Filtrering

Carrera Solbriller

 

Carrera Solbriller: Stil og Kvalitet til den Beste Prisen

Carrera er utvilsomt et av de mest vellykkede og populære brille- og solbrillemerkene i verden, grunnlagt av Wilhelm Anger i 1956 i Østerrike. Carrera fikk opprinnelig navnet sitt fra det legendariske Carrera Panamericana veirallyet, ansett som et av de farligste billøpene, som krysset hele lengden av Mexico. I begynnelsen besto selskapets produktsortiment av motorsykkel- og skihjelmer, men senere ble det utvidet til å inkludere sports-solbriller, optiske brillestenger og solbriller.

Et av merkets store gjennombrudd kom da Anger patenterte Optyl i 1964, et ekstremt holdbart, lettvekts- og hypoallergent materiale som er i stand til å gi bedre elastisitet og størrelsesstabilitet enn noen annen plast. Virkningen av Optyl på bransjen merkes fortsatt i dag, da de fleste high-end solbriller fortsatt er laget av dette materialet.

Et annet betydelig skritt for merket kom i 1974 da selskapets navn ble endret til CARRERA International og flyttet til Traun. På det tidspunktet var Carrera solbriller allerede synlige ved nesten enhver større sportsbegivenhet, som Formel 1 eller Vinter-OL. Det er ikke rart at deres sportslige, elegante, men likevel diskrete solbriller raskt fikk fortjent oppmerksomhet.

Carrera solbriller

Carrera Herresolbriller - Eleganse, Stil

Carrera herresolbrille-kolleksjonen presenterer et sterkt designspråk hver sesong. Herresolbrillemodellene symboliserer alltid styrke og eleganse. De er et perfekt valg for enhver aldersgruppe og enhver anledning.

Carrera brillestenger og solbriller er laget med innovative, førsteklasses materialer og enestående håndverk, noe som gjør dem perfekte for enhver stil, anledning eller ansiktsform. Bla gjennom vårt utvalg av Carrera herresolbriller og Carrera damesolbriller, og finn modellene som passer best for deg, nå til en virkelig gunstig pris.

Carrera Solbriller til den Beste Prisen

Få Carrera solbriller med spesielle rabatter og finn det høyeste kvalitetsproduktet som passer best for din personlighet.

Det er mange nettbutikker som selger optiske produkter, men det er viktig å kjøpe bare fra pålitelige, sporbare kilder. Vår butikk selger bare ekte produkter, og vi garanterer produktets ekthet.

Carrera Briller

En Carrera brillestang er et godt valg for enhver anledning, enten det er forretning, elegante arrangementer eller de praktiske aspektene ved hverdagen. Det brede utvalget av Carrera herrebriller venter på herrer, og selvfølgelig har de ikke glemt damene, da Carrera damebriller-modeller også er en del av utvalget.

Carrera Brille Salg i Nettbutikken Vår!

I vårt utvalg vil alle finne den perfekte, kvalitets Carrera brillemodellen som passer perfekt til deres personlighet. Ta en titt på det fulle utvalget med tillit og bestill favorittstykket ditt med bare noen få klikk. I tillegg til garantert laveste Carrera brillepriser, kan du også spare tid.

Carrera Kampanjevideoer