Filtrering

Øyedråper

 

Øyedråper for kontaktlinsebrukere

Når du bruker kontaktlinser, er det viktig at linsen "flyter" på tilstrekkelig kvalitet og mengde tårefilm på øyets overflate. Hvis dette ikke skjer, kan linsen gni mot hornhinneoverflaten, noe som i tillegg til å forårsake en følelse av fremmedlegeme eller muligens skarp smerte, også kan gi en vei for patogener på grunn av de små skadene som forårsakes; dette kan føre til alvorlig hornhinnebetennelse. Den nevnte gnikkingen kan irritere øyets overflate, forårsake at inflammatoriske celler strømmer inn og potensielt føre til kronisk betennelse.

Øyedråper

Øyedråper

Sortimentet vårt inkluderer både øye-dråper uten konserveringsmiddel og øye-dråper som inneholder konserveringsmidler. Ved å bruke filterfunksjonen på nettstedet vårt, kan alle finne det perfekte produktet for seg selv. For kontaktlinsebrukere anbefaler vi vårt utvalg av øyedråper egnet for bruk med kontaktlinser.

Visol intensive kunstige tårer

Øyeirritasjon ved bruk av kontaktlinser

Dagens moderne kontaktlinser er laget av pustende materialer som sjelden irriterer øynene. De er i stand til å holde øynene fuktige i lang tid, og reduserer dermed risikoen for tørre øyne også.

Likevel anbefales det at kontaktlinsebrukere bruker egnede øyedråper, som raskt kan gjenopprette fuktighet ved behov.

Øyedråper for tørre øyne

Kontaktlinser forårsaker vanligvis økt betennelse i øynene hvis de blir forurenset eller brukt for lenge. Pass alltid på at linsebruk følger riktige hygieniske praksiser, og at de ikke brukes utover anbefalt periode. Derfor, med daglig eller månedlig bruk av kontaktlinser, er det viktig å være spesielt nøye med å overholde brukstiden. Ved røde øyne anbefales det ikke å bruke kontaktlinser; vennligst konsulter en øyelege først.

Systane Ultra øyedråper uten konserveringsmiddel for kontaktlinsebrukere

Et riktig valgt øyedråpe gir umiddelbar og langvarig lindring, hjelper til med å gjenopprette tårefilmen, reduserer følelsen av fremmedlegeme, reduserer brennende følelse og reduserer fordampning av vannlaget. Det anbefales å lese instruksjonene for riktig bruk før bruk.

Velg blant vårt utvalg av øyedråper som også kan brukes med kontaktlinser, og få ditt favorittprodukt.

Øyedråper for tørre øyne

Øyedråper for behandling av tørre øyne

Syndromet med tørre øyne er en vanlig oftalmisk tilstand som betydelig påvirker livskvaliteten på grunn av dens innvirkning på synsskarpheten og ubehagssensasjonen den forårsaker. Det kan påvirke alle aldersgrupper, og dermed true resultatene av hornhinne-, grå stær- og synskorrigerende (refraktive) operasjoner.

På grunn av utilstrekkelig funksjon av Meibomian-kjertlene i øyelokkene, forverres kvaliteten på lipidlaget som forsegler tårefilmen, noe som fører til økt fordampning på øyets overflate. Utseendet til symptomer på tørre øyne kan påvirkes av ulike faktorer: klima, tørr luft, røyk, støv, miljøpåvirkninger. Øyedråper revitaliserer trette, irriterte øyne.

Typer av tørre øyne

Afhengig av typen tørre øyne, kan oftalmiske symptomer og objektive tegn indikere mangel på vandig, fordampende eller blandet type tørre øyesykdommer.

Øyedråper for behandling av tørre øyne

Disse typene øyedråper tjener til å midlertidig lindre brennende følelse og irritasjon forårsaket av tørre øyne. Hvis du opplever vedvarende ubehag i øynene, eller alvorlig tåre, synsforstyrrelser, eller for eksempel rødhet i øynene, bør du slutte å bruke øyedråpene og konsultere en øyelege, da tilstanden kan forverres.

Hvis symptomene ikke forbedres eller går bort etter noen dager, bør du absolutt oppsøke en spesialist.

Kategorier av øyedråper

Øyedråper for ekstremt tørre øyne

Øyedråper som kan brukes med kontaktlinser

Regenererende øyedråper, brukbare etter skader eller kirurgi

Øyedråper for tørre øyne

Øyedråper uten konserveringsmiddel

Symptomer på tørre øyne

Tørre øyne kan variere fra milde til alvorlige. Symptomer på tørre øyne kan inkludere: øyesmerter, hodepine, skjeling, uklart syn, øyeutmattelse, muskelkramper. I vår nettbutikk er øyedråper for tørre øyne tilgjengelig i ulike størrelser.

For behandling av milde symptomer forårsaket av tørre øyne, kan du velge blant flere typer øyedråper og kunstige tårer. Les alltid instruksjonene for det valgte produktet før bruk.

Som alle medisiner kan øyedråper forårsake bivirkninger, selv om ikke alle opplever dem. Av og til kan det oppstå uklart syn, mild betennelse i konjunktiva (irritasjon), pupillutvidelse, lokale reaksjoner (brennende følelse, rødhet, hevelse, smerte, kløe i øyet og området rundt) kan oppstå på påføringsstedet. Overdreven, hyppig bruk kan forårsake brennende, stikkende følelse.

Bruken av øyedråper og kunstige tårer gir rask hjelp ved behandling av milde symptomer, men hvis lokale reaksjoner vedvarer, synet ikke forbedres, eller hvis øyets rødhet ikke avtar, bør du oppsøke en spesialist.

I alvorlige tilfeller må det spesiell oppmerksomhet til for å unngå mulig konjunktivitt. Det vanligste tegnet på konjunktivitt er rødhet i øyet. Dette følges av kraftig tåre, utflod, øye kløe, og i mer alvorlige tilfeller, smerte og følelsen av et fremmedlegeme i øynene. Hvis du har konjunktivitt (bakteriell øyeinfeksjon), kan øyedråper også kjøpes uten resept, men hvis problemet er alvorlig, er det verdt å konsultere en lege og bruke medisiner som er foreskrevet av dem.

I vårt utvalg kan du også finne øyedråper uten konserveringsmiddel. Det er viktig å følge øyelegens instruksjoner, samt produktets bruksanvisning for riktig påføring. Bivirkninger kan oppstå selv når du bruker øyedråper og kunstige tårer

Bestilling av øyedråper på nett

Ved netthandel, hvis du er en tilbakevendende kunde, kan du enkelt bestille din forrige ordre med bare ett klikk etter å ha logget inn på profilen din. Velg blant rabatterte øyedråpeprodukter og kjøp din favoritt øyedråpe eller kunstige tårer merkevare.