Filtrering
Merke
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Produsent
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9

Øyedråper for kontaktlinsebrukere

Ved bruk av kontaktlinser er det viktig at linsen "flyter" på en tårefilm av passende kvalitet og mengde. Ellers gnis linsen mot overflaten av hornhinnen, som i tillegg til å gi fremmedlegemefølelse og eventuelt stikkende smerter, kan gi patogener grønt lys gjennom de små lesjonene som oppstår og derfor føre til alvorlig hornhinnebetennelse. Den nevnte friksjonen kan irritere øyets overflate, forårsake at betennelsesceller trenger inn og kronisk betennelse utvikles.

Vårt utvalg inkluderer både øyedråper uten konserveringsmiddel og som inneholder konserveringsmiddel. Med filterfunksjonen på nettsiden vår kan alle finne det perfekte produktet for dem. For kontaktlinsebrukere anbefaler vi vårt utvalg av øyedråper til bruk med kontaktlinser.

Øyeirritasjon ved bruk av kontaktlinser

Dagens moderne kontaktlinser er laget av pustende materialer som er minst sannsynlig å irritere øynene. De kan holde øynene fuktige i lang tid, så det er mindre risiko for tørre øyne.

Kontaktlinsebrukere anbefales imidlertid å bruke en passende øyedråpe som kan fylle opp fuktighet på noen få øyeblikk om nødvendig.

Kontaktlinser kan vanligvis forårsake økt øyebetennelse når de blir skitne eller overbrukes. Sørg alltid for at linser brukes med god hygiene og at de ikke brukes lenger enn anbefalt periode. Så hvis du bruker daglige eller månedlige kontaktlinser, vær ekstra oppmerksom på brukstiden. Kontaktlinser anbefales ikke for røde øyne, kontakt øyelegen først.

 

Systane Ultra-konserveringsfri øyedråper for kontaktlinsebrukere

En velvalgt øyedråpe gir en umiddelbar og langvarig løsning, hjelper til med å gjenopprette tårefilm, reduserer følelsen av fremmedlegemer, reduserer brennende følelse, reduserer fordampning av vandig lag. Det anbefales å lese den aktuelle behandlingsinformasjonen før bruk.

Øyedråper for tørre øyne

Tørre øyne er en vanlig øyelidelse som har en betydelig innvirkning på livskvaliteten gjennom nedsatt synsskarphet og ubehaget det medfører. Det kan påvirke mennesker i alle aldre og kan kompromittere resultatet av hornhinne-, katarakt- og refraktiv kirurgi.

En funksjonsfeil i de Meibomske kjertlene i øyelokkene fører til en forringelse av kvaliteten på lipidlaget som forsegler tårefilmen, noe som resulterer i raskere fordampning fra den okulære overflaten. Symptomer på tørre øyne kan påvirkes av ulike faktorer: klima, tørr luft, røyk, støv, miljøfaktorer. Øyedråper revitaliserer trøtte og irriterte øyne.

Typer tørre øyne

Avhengig av typene tørre øyne, basert på tilstedeværelse eller fravær av okulære symptomer og objektive tegn, kan tørre øyesykdom være vannmangel, fordampende og blandet.

Øyedråper brukes til å behandle tørre øyne

Disse typer øyedråper brukes til midlertidig å lindre den brennende følelsen og irritasjonen forårsaket av tørre øyne. Hvis du opplever vedvarende ubehag i øynene eller alvorlig tårer, tåkesyn eller rødme i øynene, for eksempel, slutt å bruke øyedråper og kontakt øyelegen din, da tilstanden kan forverres.

Dersom symptomene ikke avtar eller forsvinner etter noen dager, er det viktig å konsultere en spesialist.

Kategorier av øyedråper

  • Øyedråper for veldig tørre øyne;
  • Øyedråper for kontaktlinser;
  • Øyedråper for bruk etter regenerering, skade eller kirurgi;
  • Øyedråper for tørre øyne;
  • Øyedråper uten konserveringsmiddel.

Symptomer på tørre øyne

Tørre øyne kan være milde eller alvorlige. Symptomer på tørre øyne kan omfatte: øyesmerter, hodepine, mysing, tåkesyn, trette øyne, muskelkramper. Våre tørre øyedråper er tilgjengelige i en rekke forskjellige emballasjetyper.

For milde symptomer forårsaket av tørre øyne, kan du velge mellom en rekke øyedråper og kunstige tårer. Les alltid instruksjonene for produktet du har valgt før bruk.

Som alle medisiner kan øyedråper forårsake bivirkninger, men ikke alle vil oppleve dem. Noen ganger kan tåkesyn, lett betennelse (irritasjon) i bindehinnen, utvidede pupiller, lokale reaksjoner (brenning, rødhet, hevelse, smerte, kløe) oppstå på påføringsstedet. Overdreven og hyppig bruk kan forårsake svie, svie.

Bruk av øyedråper og øyedråper som inneholder kunstige tårer kan lindre milde symptomer raskt, men hvis lokale reaksjoner, vedvarende tåkesyn eller røde øyne oppstår, kontakt en spesialist.

Ved alvorlige tilstander må det utvises spesiell forsiktighet for å unngå mulig konjunktivitt. Det vanligste tegnet på konjunktivitt er rødhet i øyet. Dette etterfølges av alvorlig rift, utflod, kløe og i mer alvorlige tilfeller smerte og følelsen av et fremmedlegeme i øyet. Hvis du har konjunktivitt (en bakteriell infeksjon i øyet), kan du få øyedråper uten resept, men hvis problemet er alvorlig, kontakt legen din og bruk produktene han har foreskrevet.

Vi tilbyr også øyedråper uten konserveringsmiddel. Det er viktig å følge øyelegens anvisninger og produktets bruksanvisning for å sikre riktig bruk.

Bestill øyedråper på nett

Hvis du er en gammel kunde, kan du bestille på nytt med ett klikk på en knapp når du logger inn på profilen din. Velg fra vårt utvalg av øyedråper på salg og kjøp ditt favorittmerke av øyedråper eller kunstige tårer med opptil 30-70 % rabatt.

Kjøp øyedråper til favorittmerket ditt med rask og jevn gratis levering, avhengig av det totale antallet produkter. Du finner oppdatert informasjon om leveringskostnader på leverings- og betalingssiden til eOptikk nettbutikk. Du trenger kun å registrere deg i vår nettbutikk med din e-postadresse og passord.