Filtrering

Briller

 

Kjøp av briller og innfatninger på nett

I vårt utvalg av briller kan du bla gjennom utallige innfatninger. Vårt utvalg berikes av både anerkjente merker og økonomiske produkter, slik at du er sikker på å finne det som passer både ditt budsjett og din smak. Vi er også til tjeneste for råd hvis du bare prøver å avgjøre om briller eller kontaktlinser er det rette valget for deg.

For å bestille briller, trenger du bare å velge en innfatning og linsetype, samt noen detaljer som er fastsatt under øyeundersøkelsen. Avhengig av dette, vil pris og leveringstid variere, og vi streber etter å få de ferdige brillene til deg så raskt som mulig. Vi tilbyr også en garanti på våre produkter.

Linser for Briller

Når det gjelder briller, er komfortabelt bruk avgjørende. Dette gjenspeiles i designet av brillenes linser samt valg av innfatning. De kan ikke være tunge eller for tykke. Enten det er lesebriller eller databriller, for styrker over +/-3, får du tynne linser, slik at du alltid kan få et par briller som er luftige og komfortable som du drømte om. Dette er spesielt viktig når du bestiller briller uten ramme, da linsen i seg selv blir det definerende tilbehøret til ansiktet vårt i fravær av en innfatning.

UV-beskyttelse gjelder ikke bare for solbriller, så hvis vi vil beskytte synet vårt, er det verdt å vurdere dette også. I tillegg tilbyr vi en antirefleksbelegg på brillenes linser. Dette belegget er spesielt nyttig på snødekte områder eller ved vanlig kjøring, da det demper refleksjoner fra overflater i miljøet.

Progressive Briller

Progressive brilleglass, eller briller med progressive linser, har utviklet seg fra den velkjente bifokale motparten. De har ikke to fokuspunkter, men lar deg se godt både nært og langt med en sømløs overgang. Det er imidlertid viktig å merke seg at ikke samtidig. Som med bifokale linser, må du lære å bruke progressive linser, og hjernen din må tilpasse seg dem. I motsetning til bifokale briller er det imidlertid ingen skarp overgang som ville forårsake bildehop for brukeren, og det er ikke åpenbart for en utenforstående observatør. Fraværet av en delingslinje er også mye mer estetisk. For øyeblikket tilbyr vi ikke progressive briller.

Databriller, Briller med Blått Lysfilter

Å tilbringe mye tid foran datamaskinen kan føre til forskjellige plager. Søvnforstyrrelser, tørre og trøtte øyne, migrene og hodepine. Databriller gir beskyttelse mot de skadelige nivåene av lys som sendes ut av skjermer. Blant prisene for brilleglass er databriller de mest rimelige, omtrent tilsvarende prisen på en enklere reseptbrille.

Herrebriller, Innfatninger for Menn

Oppdag utvalget av 4000 herrebriller og innfatninger for menn tilgjengelig i vår nettbutikk på nett. Handle enkelt og raskt online, til priser som er opptil 30-80% mer gunstige enn de anbefalte veiledende prisene.

Damebriller, Innfatninger for Kvinner

Vi tilbyr mer enn 4500 innfatninger for kvinner og damebriller. Alle brillene våre kommer fra store produsenter, og vi garanterer 100% ekthet av merkevarebriller. Vi vet at det ikke er enkelt å finne de riktige brillene, så vi hjelper deg med å velge den perfekte brilleinnfatningen med et virtuelt speil.

Nettbasert Brillehandel

I dag er netthandel med briller en helt naturlig, rask og enkel prosess. For å bestille briller, trenger du bare å velge en innfatning og vite hvilken type brilleglass du trenger, samt noen detaljer som er fastsatt under øyeundersøkelsen.

Oppbevaring og Rengjøring av Briller

Det er lurt å alltid oppbevare brillene i den sikre brillenetuiet som følger med. På denne måten unngår du riper eller brudd når de ikke er i bruk. Hvis brillene, innfatningen eller linsene blir skitne, skyll dem med lunkent vann og bruk en pH-nøytral rengjøringsvæske eller spesiell brillerengjøringsmiddel. For tørking, bruk en myk mikrofiberklut for å beskytte linsene mot riper.

Hvorfor Velge eOptikk.no?

  • Originalt produkt - Vi tilbyr kun kvalitetsprodukter fra de beste produsentene.
  • Prisgaranti - Hvis du kunne ha kjøpt produktet til en lavere pris fra en lokal nettbutikk på kjøpstidspunktet enn hos oss, vil vi refundere deg 100% av prisforskjellen.
  • Enkelt, raskt - Etter at du har bestilt produktet, informerer vi deg kontinuerlig om statusen på bestillingen din, og leverer produktene til deg så raskt som mulig. Vi svarer på spørsmålene dine innen 24 timer.
  • Sikker - Vi tilbyr en 14-dagers pengene-tilbake-garanti på briller, innfatninger eller solbriller kjøpt fra nettbutikken vår, og en 365-dagers pengene-tilbake-garanti på kontaktlinser.