7765 stk produkt

Original brand warranty

14 days money back guarantee

Valg av briller og innfatning

Du kan bla gjennom vårt utvalg av rammer. Fra kjente merker til budsjettprodukter, du vil garantert finne den som passer ditt budsjett og smak. Trenger du hjelp til å velge, sjekk hvilke rammer som passer til din ansiktsform på vår nettside eOptikk.no. Vi er også tilgjengelige for å gi deg råd hvis du prøver å avgjøre om briller eller kontaktlinser er det riktige valget for deg.

 

For å bestille briller trenger du bare en innfatning og linsetype etter eget valg og noen få detaljer som er etablert under synstesten. Disse vil avgjøre pris og leveringstid, og vi vil bestrebe oss på å få brillene dine til det valgte hentestedet så raskt som mulig. Vi tilbyr også garanti på våre produkter.

 

 

Linser viser

For briller er komfort avgjørende. Dette gjenspeiles ikke bare i valget av innfatning, men også i utformingen av linsene. De skal ikke være tunge eller for tykke. Enten du er ute etter multifokale briller eller reseptbelagte briller, kan du bestille en tynnere linse for å få de luftige og behagelige brillene du ønsker. Dette er spesielt viktig når du bestiller briller uten innfatning, der selve linsen blir det definerende elementet i ansiktet ditt fordi innfatningen mangler.

 

I tillegg til å tynne linsen, kan ytterligere belegg legges til for å forbedre slitasje og daglig holdbarhet. Belegg som legges til under linseproduksjon vil selvsagt bidra til prisen på linsene. Vi tilbyr overflateherdende, støvavvisende, fuktavvisende og vannavvisende belegg til våre kunder som ofte befinner seg på fuktige og støvete steder. For fysisk arbeid, konstruksjon, eller til og med en sykkeltur i skogen, hjelper det å ha en linse som er mer motstandsdyktig mot disse utfordringene.

 

UV-beskyttelse er ikke bare for solbriller, så hvis du vil beskytte synet, er det verdt å vurdere dette også. Du kan også legge til et antirefleksbelegg på linsene dine. Dette belegget er spesielt nyttig i snødekt terreng og når du kjører regelmessig, da det demper refleksjon fra omkringliggende overflater.

 

 

Multifokale briller

Multifokale linser, eller progressive linser, har utviklet seg fra de mer kjente bifokalene. Den har ikke to fokuspunkter, men en kontinuerlig overgang som gjør at du kan se godt på nært og langt unna med ett par briller. Det er imidlertid viktig å påpeke at det ikke er begge deler.

 

Som med bifokale linser krever multifokale linser å lære å bruke, hjernen vår må tilpasse seg. Men i motsetning til bifokale linser, er det ingen plutselig overgang som forårsaker et hopp i synet for brukeren, og det vil heller ikke være åpenbart for en utenforstående observatør. Fraværet av en avgrensningslinje er også mer estetisk tiltalende.

 

 

Overvåkingsbriller, blålysfilterglass

Å tilbringe lang tid foran datamaskinen kan føre til en rekke klager. Søvnproblemer, tørre og trøtte øyne, migrene og hodepine. Skjermbriller beskytter mot de skadelige effektene av lys fra skjermer. Av alle tilgjengelige linser er skjermbriller de rimeligste, og tilsvarer omtrent prisen på et par enkeltsynsbriller.

Uansett hvilket produkt du er interessert i, er du velkommen til å besøke butikken vår for råd, en synstest eller for å få reparert dine eksisterende briller. Nettbutikken vår kombinerer de nyeste modellene og budsjettvennlige løsninger med en rekke leveringsalternativer for henting. eOptikk.no teamet ønsker deg en hyggelig handleopplevelse!

 

Briller for menn, innfatninger for menn

Utforsk de 4000 herrebrillene og herreinnfatningene som er tilgjengelige hos våre nettoptikere. Handle online raskt og enkelt til priser 30-80 % lavere enn i butikk.

 

 

Damebriller, damebrilleinnfatninger

Vi har over 4500 damebrilleinnfatninger, briller for kvinner i vårt sortiment. Alle brillene våre er fra anerkjente produsenter, og vi tilbyr 100 % garanti for ektheten til våre merkebriller. Vi vet at det ikke er et lett valg å finne de riktige brillene, det er derfor vi hjelper deg med å velge riktig brilleinnfatning ved hjelp av vårt virtuelle speil og denne ansiktsform- og brilleinnfatningsvelgeren.

 

 

Handle briller på nett

I dag er det å kjøpe briller på nett en naturlig, rask og enkel prosess. For å bestille briller er alt du trenger å gjøre å velge en innfatning og vite hvilke linser du trenger, samt noen få detaljer som har blitt etablert under synsprøven.

 

 

Hvorfor velge eOptikk.no ?

  • Originale produkter - Vi tilbyr kun originale kvalitetsprodukter fra de beste produsentene.
  • Prisgaranti - Hvis du på kjøpstidspunktet kunne ha kjøpt produktet fra en ungarsk distributør til en lavere pris enn den du kjøpte det fra oss, refunderer vi 100 % av differansen mellom de to prisene.
  • Enkelt, raskt – Når du har lagt inn bestillingen, vil vi holde deg informert om statusen på bestillingen din og sende deg produktene så raskt som mulig.
  • Vi vil svare på dine spørsmål innen 24 timer.
  • Sikkerhet - Vi tilbyr en 14-dagers pengene-tilbake-garanti på alle briller, innfatninger eller solbriller kjøpt fra vår nettbutikk og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti på kontaktlinser.