Filtrering

Solbriller

 

Rimelige solbriller - Originale, merkevare solbriller

Solbriller har blitt en integrert del av vår hverdagsmote, da de er moteriktige, enkle og rimelige tilbehør som kan brukes uavhengig av sesongen. I tillegg til å være et flott motetilbehør, spiller de en betydelig rolle i å beskytte øynene, spesielt området rundt, mot UV-stråling. Hver par solbriller i vårt nettbutikkutvalg sikrer UV-beskyttelse og gir dermed tilstrekkelig beskyttelse for øynene dine.

Sjekk ut vårt komplette utvalg av salgssolbriller på nettet, og bestill favorittmodellene dine med bare noen få klikk, eventuelt med hjelp av en nettbrilleprøve. Flere kjente merker tilbyr utmerkede solbriller tilgjengelige i eOptikk nettbutikk. Vi har Oakley solbriller, Ray Ban solbriller (inkludert Aviator solbriller), Polaroid solbriller, Versace solbriller, Guess solbriller og Tommy Hilfiger solbriller også.

Solbriller - Stilige og de beskytter øyehelsen vår

Det er fordelaktig at forskjellige verdensberømte designere og motehus ikke sparer tid og energi på å drømme opp nye kolleksjoner i tråd med gjeldende mote, siden et par solbriller på denne måten kan bli et verktøy for selvuttrykk. Imidlertid må vi ikke glemme dens viktigste funksjon, nemlig å beskytte øynene våre.

Solbrillers hovedoppgave er å beskytte øynene mot solens skadelige ultraviolette (UV) stråler. De skadelige effektene av UV-stråling kan liste opp i lang tid, og bortsett fra huden vår, er synet vårt mest utsatt for fare på grunn av det. Dessuten trenger det gjennom skyer, så det kan forårsake problemer selv når solen ikke skinner sterkt. Øyets hornhinne filtrerer ut de fleste av disse skadelige strålene, men det er viktig å vite at høy eller langvarig UV-stråling faktisk kan skade øynene. Hvis vi ikke gir riktig beskyttelse, øker vi muligheten for betennelser, grå stær og til slutt ulike degenerasjoner.

Løsningen er imidlertid åpenbar: kjøp solbriller av god kvalitet med UV-filtrering. For å minimere risikoen, kan vi prøve å unngå sollys mellom kl. 10 og 15, bruke en caps eller hatt med visir, men uten tvil er det sikreste å bruke et par solbriller med UV-filter. Derfor, når du kjøper solbriller, se alltid etter UV 400-indikasjonen, fordi den sikrer riktig øyebeskyttelse.

Gode solbriller

For å sikre optimal beskyttelse for øynene våre mot skadelig UV-stråling, må solbriller oppfylle tre viktige faktorer. Sjelen til solbriller er primært linsen, som må oppfylle følgende egenskaper. Det viktigste er å filtrere ut 100% av skadelige UV-stråler opp til 400 nanometer (solbriller med UV 400-indikasjon). På denne måten er øynene våre trygge mot ultraviolett stråling.

Det andre viktige elementet for gode solbriller er å sikre riktig visuell komfort for oss, selv i svært sterkt sollys, og dermed beskytte mot blending og blendende lysstråler. Til slutt er det viktig at når vi ser fra baksiden av solbrillene våre, ser vi et kvalitetsrikt, kontrastfylt bilde. Hvis disse tre betingelsene er oppfylt, kan vi være sikre på at vi har valgt gode solbriller.

Solbriller

Hvilken rammeform bør vi velge for solbriller?

Når du velger rammeformen til solbriller, er det verdt å vurdere hva vi vil bruke dem til. For daglig bruk kan vi velge mellom mindre former, klassikere, til og med ekstremt store solbriller. Det er viktig å velge en ramme som er mest behagelig for oss, passer godt til ansiktet vårt. Velg helst solbrillestørrelser som dekker området rundt øynene våre også.

Polariserte solbriller

Polariserte solbrillelinser filtrerer ut horisontalt ankommende blendende lysstråler, for eksempel lys som reflekteres fra vann, bakken, ulike overflater, og reduserer dermed blendingen og gir oss dermed en mye bedre synsopplevelse. Det er et utmerket valg for sport, kjøring, gåing eller til og med fiske.

Solbrillekampanje hos eOptikk

Det er mange nettbutikker som selger optiske produkter, men det er viktig å bare kjøpe fra pålitelige, verifiserbare steder. Vi handler bare med originale produkter, som vi garanterer ektheten for. Velg fra vårt enestående utvalg av solbriller for kvinner, menn og barn.

Hvorfor velge eOptikk?

  • Originale produkter - Vi tilbyr bare kvalitetsprodukter fra de beste produsentene.
  • Prisgaranti - Hvis du kunne ha kjøpt produktet til en lavere pris fra en lokal nettbutikk på kjøpstidspunktet enn hos oss, vil vi refundere deg 100% av prisforskjellen.
  • Enkelt, raskt - Etter at du har bestilt produktet, informerer vi deg kontinuerlig om statusen på bestillingen din, og leverer produktene til deg så raskt som mulig. Vi svarer på spørsmålene dine innen 24 timer.
  • Sikkerhet - Vi tilbyr en 14-dagers pengene-tilbake-garanti på briller, innfatninger eller solbriller kjøpt fra nettbutikken vår, og en 365-dagers pengene-tilbake-garanti på kontaktlinser.