Filtrering
Pris (NOK)
240 kr - 7 431 kr
Kategori
På lager?
Merkevare
Størrelse
Bredde glass
33 - 170
Materiale
Form
Farge innfatning
Linsens farge
Hva søker du etter?
Polarisert

Solbriller for herrer

 

5488Produkt
 

Herresolbriller til de beste prisene

Moten endrer seg stadig, påvirket av den tiden vi lever i, årstidene, været og spesielt av designerne til de største motehusene og deres nye kolleksjoner. Det er velkomment at forskjellige anerkjente designere og motehus ikke sparer innsatsen med å drømme opp nye kolleksjoner i tråd med dagens trender, fordi dette er hvordan solbriller virkelig kan bli et middel for selvuttrykk. Men vi må ikke glemme dens viktigste funksjon, som er ingenting annet enn å beskytte synet vårt.

Primæroppgaven til solbriller er å beskytte øynene våre mot skadelig ultraviolett (UV) stråling fra solen. Dette er avgjørende fordi UV-stråler er farlige for synet og kan ha en skadelig innvirkning på øynene våre. Hvis de forblir ubeskyttet, øker de risikoen for å utvikle grå stær, aldersrelatert makuladegenerasjon eller visse øyelidelser i bindehinnen. Solbriller med høy kvalitet som filtrerer UV-stråler, beskytter oss ikke bare mot skadelige stråler, men hjelper oss også med å se klart i skarpt, blendende lys samtidig som de beskytter den sensitive huden rundt øynene våre.

Når du kjøper solbriller, bør du alltid se etter UV 400 solbrillemærket fordi det indikerer at solbrillene er utstyrt med 100% UV-beskyttelse og overholder de juridiske kravene i landet. Disse reglene definerer hvor mye UV-lys et par solbriller må filtrere for å sikre trygg bruk.

Fordelene med polariserte solbriller

Polariserte solbrillelinser filtrerer vannrett innkommende blendende lysstråler, for eksempel de som reflekteres fra vann, land og ulike overflater. Dette reduserer blending og gir oss en mye bedre visuell opplevelse. Polariserte solbriller kan være et utmerket valg for aktiviteter som sport, kjøring, gåturer eller til og med fiske.

Bla gjennom vårt utvalg av over 1000 polariserte herresolbriller, polariserte damesolbriller og polariserte barne solbriller, og finn modellene som passer best for deg til virkelig gunstige priser.

Herresolbriller for kjøring

Når du velger solbriller, er det viktig å vurdere rammedesignet: det bør aldri hindre perifert syn. En annen viktig faktor er fargen på linsene. Linser som er for mørke, for fargerike og/eller reflekterende kan forstyrre synet og påvirke den nøyaktige oppfatningen av farger. De ideelle solbrillene for kjøring er de med brune eller grå linser utstyrt med polarisasjon.

Herresolbriller med resept

Naturligvis er herresolbriller også tilgjengelige i reseptversjoner. Det er viktig for brillebrukere å ha riktig syn selv i sterkt sollys. En løsning for dette er å bytte til kontaktlinser og bruke solbriller oppå dem på solfylte dager. Imidlertid bruker ikke alle brillebrukere kontaktlinser, noe som gjør solbriller med resept til den perfekte løsningen for dem.

Et bredt utvalg av herresolbrillermodeller

Du bør kun kjøpe solbriller fra en pålitelig kilde. Solbriller av lav kvalitet kan ikke bare unnlate å beskytte øynene dine mot skadelige stråler, men kan også utsette dem for fare i visse tilfeller. Altfor mørke linser kan føre til at elevene utvider seg, slik at enda mer skadelig stråling kan trenge inn i øynene uten riktig filtrering.

Nettbutikken vår tilbyr solbriller fra mange kjente luksusmerker, inkludert Oakley solbriller, Ray-Ban solbriller, Polaroid solbriller, Versace solbriller, Guess solbriller, Police solbriller, Tommy Hilfiger solbriller, Tom Ford solbriller, Carrera solbriller og mange andre luksusmerker for herresolbriller. Ikke gå glipp av våre spesialtilbud på herresolbriller!