Filtrering
Merke
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Varemerke
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Materiale
Bredde glass
-
48 mm - 57 mm
Nesebro
-
12 mm - 22 mm
Lengde stang
-
135 mm - 145 mm
Form
Kategori

Blue Light Monitor Glasses - Briller med blått lys filter for arbeid foran en skjerm

Hva er overvåkningsbriller og hvem anbefales de for?

Skjermbriller – også kjent som databriller, skjermbriller eller blålysbriller – er ikke et tradisjonelt par briller. Det som gjør det spesielt er at det er et par reseptbelagte eller reseptfrie briller med blått lysfilter for personer som ikke trenger synskorreksjon, men hvis arbeid krever at de tilbringer timer lenge foran en datamaskin. Dette forårsaker tåkesyn, smerte, svie og svie. I tillegg er øyesymptomer ofte ledsaget av hodepine, nakke- eller ryggsmerter. Dette syndromet er kjent samlet som Computer Vision Syndrome (CVS). For å unngå dette er daglig bruk av briller foran skjermen, iført blålysfilterbriller, uvurderlig.

Bruker filterbriller med blått lys

Bruken av dem reduserer symptomene på eksponering for blått lys mens du jobber, reduserer tørrhet i øynene, er behagelig å ha på seg foran skjermen og hjelper til med å ta vare på øynene for den riktige beskyttelsen de trenger. Andre fordeler inkluderer bedre søvn og mindre såre øyne på slutten av dagen.

Blått lys filtrerende briller pris

Prismessig koster skjermbriller like mye som en billigere brilleinnfatning. Så prisen på monitorfilterglassene representerer en besparelse av penger, spesielt hvis du kjøper dem fra eOptikk til en brøkdel av prisen i butikken.

Filterglass med blått lys

Overvåkingsbriller selges
Blått lys overvåkingsbriller for kvinner og menn, blått lys filter briller fra eOptikk , raskt, økonomisk, enkelt - prøv nå!

Overvåkingsbriller med eller uten dioptrier

Skjermbriller - også kjent som databriller, skjermfilterbriller eller blålysfilterbriller - er en utradisjonell synskorrigeringsenhet med en spesiell funksjon: linsen er utstyrt med et blåttlysfilter. Null dioptri-versjonen kan brukes av personer som ikke trenger synskorreksjon, men dioptrilinser med blått lysfilterbelegg er også tilgjengelig.


Skjermbriller filtrerer ut og forhindrer det skadelige, høyenergiblå-fiolette lyset vi er omgitt av hver dag. Dette lyset sendes ut av dataskjermer, mobiltelefonskjermer, TV-er og LED-lys. Skjermbriller bidrar til å beskytte øyehelsen og synet.

Briller med overvåkingsfilter

Skjermbriller - også kjent som databriller, skjermbriller eller blålysbriller.

Briller for gamere - Briller med blått lysfilter

Spill smart! Tenk på øyehelse selv under lange timer foran en skjerm! Bestill overvåkingsbriller med blått lysfiltrerende linser, med eller uten dioptrier.

I stedet for å se etter en kupong for blålysfiltrerende briller, overvåkingsbriller, kjøp online, alltid til rabatterte priser fra oss!

Hvorfor velge eOptikk ?

  • Originalprodukt - Vi tilbyr kun originale kvalitetsprodukter fra de beste produsentene.
  • Prisgaranti - Hvis du på kjøpstidspunktet kunne ha kjøpt produktet fra en distributør for en lavere pris enn prisen du kjøpte det fra oss, refunderer vi deg 100 % av differansen mellom de to prisene.
  • Enkelt, raskt – Når du har lagt inn bestillingen, holder vi deg oppdatert på statusen til bestillingen din og sender produktene dine så raskt som mulig. Vi svarer på spørsmålene dine innen 24 timer.
  • Sikkerhet - Vi tilbyr en 14-dagers pengene-tilbake-garanti på alle briller, innfatninger eller solbriller kjøpt fra vår nettbutikk og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti på kontaktlinser.