Garantier

Våre kunder nyter godt av følgende eOptikk.no-garantier.

  • Originalprodukter - Vi tilbyr 100 % originale produkter. Vi er offisielle forhandlere av de fleste av merkene som selges. (Garanti for originale produkter)
  • Prisgaranti - Vi prøver å tilby Norges rimeligste priser på våre produkter. (100% prisgaranti)
  • Returneringsgaranti - kontaktlinser, kontaktlinsevæsker og øyedråper - vi tilbyr 30 dagers full returrett uten spørsmål. Solbriller og briller kan du returnere innen 14 dager fra den dagen du mottar varene du har kjøpt. (Returneringsgaranti)

1. Garanti på originalprodukter

Merkevarene vi tilbyr er 100 % originale fra verdens største produsenter av kontaktlinser, optiske innfatninger og solbriller. Produsentene er anerkjente selskaper fra Vest-Europa og USA, med flere tiårs erfaring og omfattende forskning på området.

Produktene sendes i fabrikkforseglet emballasje med vedlagt brosjyre. Vi leverer kun produkter som markedsføres av produsenter i flere land rundt om i verden, dvs. velprøvde og utprøvde produkter.

Kvaliteten på produktene er garantert av produsenten. Vi er offisielle forhandlere av de fleste av merkene som selges, og tilbyr 100 % pengene tilbake-garanti for produktenes ekthet.

2. 100 % prisgaranti

Vi prøver å tilby de rimeligste prisene i Norge på våre produkter, og oppdaterer kontinuerlig våre priser for å gjenspeile de laveste prisene på markedet eller våre forventninger. Skulle du finne produktene du ønsker å kjøpe hos oss billigere på et annet norsk nettsted, kan du kontakte oss for å få kreditert 100 % av prisforskjellen. (Dette sikrer at vi automatisk forblir det billigste alternativet. Takk for at du holder øye med markedet for oss).

Denne garantien gjelder kun for brilleglass, brilleglassløsninger, øyedråper, innfatninger og solbriller som er tilgjengelige på vår nettside, og som kan kjøpes hos en norsk optiker eller på en nettside til en pris som er lavere enn vår før du kjøper dem. Send oss en e-post til kundeservice@eoptikk.no og oppgi hvilke produkter du er interessert i å kjøpe, samt lenken til konkurrenten, så sender vi deg en kupongkode som du kan bruke når du bestiller.

Hvordan kan produktene våre være så billige? Faktisk er kontaktlinser, tilbehør, innfatninger og solbriller billige. Du har rett og slett betalt altfor mye i mange år, bare for å dekke den gamle forhandlerens høye kostnader. Vi har systematisk fjernet det meste av driftskostnadene våre gjennom automatisering, omlegging av prosesser og enorme innkjøpsvolumer for å kunne tilby deg lavest mulige priser. Vi er overbevist om at slik effektivitet er fremtiden for øyehandel.

Hvordan kan du dra nytte av 100 % prisgaranti: Hvis du i løpet av en uke etter at du har bestilt hos oss, finner samme produkt(er) på et annet nettsted i Norge, som er på lager og har en lavere pris enn vår, kan du sende en e-post til kundeservice@eoptikk.no med bestillingsnummeret ditt og nettadressen til nettstedet der du finner den lavere prisen.

Nettsidene må være i drift i Norge, være velfungerende og prisen må være den du ser ved å gå direkte inn på nettsiden og ikke via Google Shopping eller andre prissammenligningssider.

I ovennevnte tilfelle vil vi, etter å ha vurdert informasjonen du har gitt oss, tilby en kupongkode for prisforskjellen som du kan bruke på din neste bestilling. Beløpet på kupongkoden vil være differansen mellom prisen du fant og sendte oss på ovennevnte måte, minus beløpet du betalte for produktet i butikken vår.

eOptikk forbeholder seg retten til å avgjøre differansen og gyldigheten av refusjonen.

Andre betingelser som gjelder

  • En kunde kan benytte prisgarantien opptil 3 ganger per år for kjøp av kontaktlinser, oppløsninger og øyedråper, og innenfor rammen av eget forbruk.
  • For solbriller og briller kan prisgarantien benyttes inntil 1 gang per år.

For å be om en kupongkode, send en e-post til kundeservice@eoptikk.no og legg ved følgende:

  • detaljer om produktet/produktene det gjelder: merke, type, emballasje, parametere;
  • lenken til produktet der du fant en lavere pris;
  • Din bestillings-ID hos oss

3. Returneringsgaranti

Når det gjelder kontaktlinser, kontaktlinsevæsker og øyedråper, tilbyr vi 30 dagers full returrett for alle våre kunder. For at refusjon skal finne sted, må de returnerte varene være uåpnede, ubrukte, emballasjen må være uskadet og det må være nok holdbarhetstid igjen.

Angreretten, refusjons- og bytteretten gjelder ikke for levering av produkter som av helsemessige eller hygieniske årsaker ikke er egnet for retur dersom de er åpnet av deg etter levering, eller som etter levering er uatskillelig blandet med andre varer, og for levering av varer som kan forringes eller gå ut på dato raskt. Vi definerer akseptabel holdbarhetstid som 6 måneder eller mer (så lenge vi har sendt deg varer med minst 12 måneders holdbarhetstid).

Du betaler selv for å returnere varene. Vi refunderer da de opprinnelige kostnadene du betalte for varene samt frakt hvis du returnerer en hel bestilling. Hvis du bare returnerer noen, men ikke alle varene i en bestilling, refunderer vi kostnadene du har betalt for de aktuelle varene.

Vi iverksetter tilbakebetalingen i løpet av 2-3 virkedager eller mindre via samme betalingsmiddel som du brukte ved den opprinnelige transaksjonen, med mindre du uttrykkelig har avtalt noe annet. Du vil uansett ikke pådra deg noen gebyrer som følge av slik refusjon. Vi kan holde tilbake tilbakebetalingen til vi har mottatt varene tilbake eller du har levert bevis på at du har sendt varene tilbake, avhengig av hva som inntreffer først.

Når det gjelder solbriller og briller, kan du returnere dem innen 14 dager fra den dagen du mottar varene du har kjøpt (eller siste forsendelse hvis det gjelder varer eller flere varer som leveres separat).

Du må informere oss om din beslutning om å kansellere bestillingen. Du kan sende inn forespørselen i henhold til instruksjonene og skjemaene som er tilgjengelige på nettstedet vårt, eller ved å kontakte oss via e-post. For å overholde angrerettsfristen er det tilstrekkelig at du sender meldingen før angrerettsfristen på 14 dager er utløpt og sender varene til oss innen 5 virkedager deretter.