1 Day Acuvue TruEye (30 linser)

Kontaktlinser
299 NOK
BC
PWR
stk
BC
PWR
stk
- +
BC
PWR
stk
- +
Lagerinformasjon vil være tilgjengelig etter valg av parametere.

Informasjon

Basekurve
8.5, 9.0
Merke
Acuvue
Bæretid
Daglig
Produsent
Johnson & Johnson
UV-filter
Ja
Antall linser
30
Oksygen-gjennomtrengelighet
118
Vanninnhold
46
Kategorier
Sfærisk
Materiale
Narafilcon A (54%)
Diameter
14, 2 mm
Produktkode
1DATE30

Detaljer

Produsenten Johnson & Johnson avvikler merkevaren ACUVUE TruEye. Produkter av merket ACUVUE TruEye vil være tilgjengelig så lenge lageret rekker.

Utlevering: 30 stykker / boks

Leveringstid: daglig

For brukere av ACUVUE TruEye kontaktlinser har vi samlet et utvalg av tilgjengelige kontaktlinser som du kan velge mellom for å gjøre byttet mer praktisk:

Den siste utviklingen fra Johnson&Johnson. 1 Day Acuvue TruEye-linsen var en av de første som brukte silikonhydrogel. Takket være linsens ekstremt tynne design har 1 Day Acuvue TruEye høy oksygengjennomtrengelighet. Silikonhydrogelen reduserer irritasjon av tørre øyne, slik at personer med tørre øyne kan nyte fordelene med kontaktlinser hele dagen.

1 Day Acuvue TruEye er en dagslinse, bruk den om morgenen, kast den ut om natten. Perfekt for uformelle sportsaktiviteter eller bare når du ikke vil bry deg med daglig pleie.

UV-A- og UV-B-beskyttelse

1 Day Acuvue TruEye kontaktlinser gir overlegen beskyttelse mot UV-A- og UV-B-stråler, og dette produktet har også et posisjoneringsmerke for å gjøre det enklere å sette inn linsene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blant de første som får vite om våre kampanjer og nyheter