1 Day Acuvue TruEye (30 linser)
1 Day Acuvue TruEye (30 linser)
 349 kr/boks

1 Day Acuvue TruEye (30 linser)

BC
PWR
boks
 349 kr/boks
Sammenlign
Fraktmetode Fraktkostnader
Posten fra 85 kr
Internasjonalt - Post eller UPS Detaljer i kassen
Data fra
Merkevare
Type linse
Sfærisk
Bæretid
Daglig
Antall linser
30
Basekurve
8.5, 9.0
Type materiale
Silikon-hydrogel
Oksygen-gjennomtrengelighet
118 Dk/t
Vanninnhold
46 %
UV-filter
Ja
Materiale
Narafilcon A (54%)
Diameter
14, 2 mm
Andre egenskaper
UV-beskyttelse
EAN
733905797453
Artikkelnummer
1DATE30
Detaljer

Produsenten Johnson & Johnson avvikler merkevaren ACUVUE TruEye. Produkter av merket ACUVUE TruEye vil være tilgjengelig så lenge lageret rekker.

Utlevering: 30 stykker / boks

Leveringstid: daglig

For brukere av ACUVUE TruEye kontaktlinser har vi samlet et utvalg av tilgjengelige kontaktlinser som du kan velge mellom for å gjøre byttet mer praktisk:

Den siste utviklingen fra Johnson&Johnson. 1 Day Acuvue TruEye-linsen var en av de første som brukte silikonhydrogel. Takket være linsens ekstremt tynne design har 1 Day Acuvue TruEye høy oksygengjennomtrengelighet. Silikonhydrogelen reduserer irritasjon av tørre øyne, slik at personer med tørre øyne kan nyte fordelene med kontaktlinser hele dagen.

1 Day Acuvue TruEye er en dagslinse, bruk den om morgenen, kast den ut om natten. Perfekt for uformelle sportsaktiviteter eller bare når du ikke vil bry deg med daglig pleie.

UV-A- og UV-B-beskyttelse

1 Day Acuvue TruEye kontaktlinser gir overlegen beskyttelse mot UV-A- og UV-B-stråler, og dette produktet har også et posisjoneringsmerke for å gjøre det enklere å sette inn linsene.

Lignende produkter