Acuvue Oasys with Transitions (6 linser)

Kontaktlinser
325 NOK
BC
PWR
stk
BC
PWR
stk
- +
BC
PWR
stk
- +
Lagerinformasjon vil være tilgjengelig etter valg av parametere.

Informasjon

Basekurve
8.4
Merke
Acuvue
Bæretid
Annenhver uke
Produsent
Johnson & Johnson
UV-filter
Ja
Antall linser
6
Oksygen-gjennomtrengelighet
129
Vanninnhold
38
Kategorier
Sfærisk
Materiale
senofilcon A (62%)
Diameter
14, 0 mm
Produktkode
AOWT6

Detaljer

Vær oppmerksom på dette!
Fra og med mai 2023 vil noen av parameterne for ACUVUE® OASYS with Transitions-kontaktlinser bli avviklet. Den fullstendige utfasingen vil finne sted i juni 2024.

Et alternativ til ACUVUE® OASYS with Transitions-produktet kan være Acuvue Oasys With Hydraclear Plus 1-2 ukers kontaktlinse,
men dette produktet har ikke lysformørkende egenskaper.

Bestill nå med noen få klikk >>

Utlevering: 6 stykker / boks

Leveringstid: 2 uker

ACUVUE® OASYS with Transitions ukentlig kontaktlinser er et sant gjennombrudd i den optiske industrien! Den tilpasser seg umiddelbart til lysforhold, ingen mysing i solskinn eller kjøring om natten; den tilpasser seg til og med lysstyrken på skjermen din!

Effektiv lysfiltrering - linsen beskytter øyet kontinuerlig mot overdreven lys gjennom millioner av lysfølende partikler. Ikke mer smerte, mysing eller å dekke øynene med hendene!

Teknologien er i materialet - er ikke bare på overflaten av linsen. Dette holder linsen holdbar: den er trygg å ha på seg.

Høy UV-beskyttelse - de beste kvalitetsfiltrene brukes i linsen, så den absorberer skadelige UVA/UVB-stråler som en svamp - nesten 100%.

Reduserer ubehag fra frontlykter - linsen beskrevet ovenfor er egnet for sjåfører da den reduserer lyset som sendes ut av billykter. Nå er reisen din enda mer komfortabel!

Perfekt synskvalitet - takket være Light Intelligent garanterer linsen enda bedre kontrast og fargemetning; ingen skygger, støy eller refleksjoner.

To ukers brukstid - ett par linser kan brukes i opptil 14 dager. Den eneste betingelsen er daglig rengjøring og desinfeksjon.

ACUVUE® OASYS with Transitions linsefunksjoner:

Hjertet til denne moderne linsen ligger i Senofilcon A-materialet, som inneholder all teknologien - ikke bare et belegg. Dette gjør den slitesterk å ha på seg. Den gir perfekt synskorreksjon og fotokromatisk beskyttelse. Hva betyr dette? Linsen tilpasser seg øyeblikkelig til de rådende lysforholdene - absorberer overflødig lys for å beskytte øynene dine mot plutselig gjenskinn, smerte og mysing. Når du kjører om natten, reduserer linsen gjenskinn fra frontlykter. Sikrer en trygg og komfortabel reise.

Takket være Light Intelligent-teknologi garanterer ACUVUE OASYS with Transitions perfekt synskvalitet - med økt kontrast og fargemetning, uten skygger eller refleksjoner. Linsene er utstyrt med UV-filtre av høyeste kvalitet, som gir 100 % beskyttelse mot skadelige solstråler. Selvfølgelig, i tillegg til funksjonene som allerede er nevnt, kan du også regne med allsidig komfort – uten tørre øyne eller linsefølsomhet. Med et bredt utvalg av dioptrier i både negative og positive dioptrier, er ACUVUE OASYS with Transitions det riktige valget for både nærsynte og langsynte brukere.

De største fordelene med ACUVUE® OASYS with Transitions kontaktlinser:

unik, banebrytende teknologi - den første kontaktlinsen på markedet som tilbyr både synskorreksjon og beskyttelse mot plutselige endringer i lysforholdene
enda bedre synskvalitet - sterkere kontrast og fargemetning; uten støy, skygger og gjenskinn
holdbarhet - takket være teknologi bygget direkte inn i materialet - ikke bare påført linsen som et belegg
høy komfort - ingen tørre øyne og ingen følelse av linsen i øyet. Heller ikke mysing ved plutselige endringer i lysforholdene
perfekt beskyttelse mot UV-stråler - takket være høykvalitetsfiltre.
Hvem anbefales ACUVUE® OASYS with Transitions-linser for?

Den moderne ACUVUE OASYS with overganger er det perfekte valget for de som er ukomfortable med plutselige, intense endringer i lysforholdene. Arbeid foran en skjerm, kjøring, økt fysisk aktivitet, skiftende lysforhold - hvis noe av dette gjelder deg, er ACUVUE OASYS with Transitions det perfekte objektivet for deg! Den gir også den beste beskyttelsen mot skadelige UV-stråler for de mest sensitive.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blant de første som får vite om våre kampanjer og nyheter