Filtrering

Bvlgari Solbriller

 

Bvlgari - Italiensk Luksus

Selskapet ble grunnlagt i 1884 i Roma av Sotirios Voulgaris (italiensk: Sotirio Bulgari), en sølvsmed fra Paramythia, Hellas. Stavemåten til selskapets navn ligner på latininskripsjoner hugget i stein, der "U" er erstattet med "V".

Sotirios Voulgaris åpnet sin første romerske butikk på via Sistina i 1884. Flagship-butikken, som fortsatt er i drift i dag, og ligger på Via dei Condotti, ble åpnet i 1905 i samarbeid med sønnene hans.

Bvlgari

Bvlgari Solbriller

Bvlgaris solbrillekolleksjoner gjenspeiler alltid unikhet og luksus. Ramme farger inkluderer gull, brun, svart, lilla, eller til og med grå. For eksempel utstråler brune solbriller like mye elegant stil som svarte. Formen på solbrillene, rammetype og linsens farge er alle viktige hensyn ved kjøp. Bvlgari tilbyr ulike linses størrelser for både kvinnenes solbriller og menns solbriller.

Bvlgari kvinnenes solbriller

Det er viktig å nevne at nettbutikken eksklusivt selger ekte produkter, og vi garanterer ektheten av produktene.

Bvlgari Kvinnenes Solbriller

Merkets luksuriøse modeller av solbriller for kvinner gir det ultimate femme fatale-utseendet. Vårt utvalg inkluderer også ulike overdimensjonerte solbrille modeller.

Overdimensjonerte solbriller er super stilige og tilbyr mange praktiske fordeler. Her er 5 vitenskapelig beviste måter å være utrolig lykkelig på mens du bruker overdimensjonerte solbriller:

Overdimensjonerte solbriller ser kantede ut og kan øke selvtilliten. De beskytter øynene dine mot skadelige UV-stråler. De hjelper med å holde øynene fuktige ved å redusere mengden vind og støv som kommer inn i øynene dine. Den store rammen reduserer sjansene for rynker rundt øynene ved å gi solbeskyttelse til øyeområdet. Svarte eller brune overdimensjonerte solbriller for kvinner eller menn tilbyr stilig utseende til brukerne av produktene.

Bvlgari Polariserende Linser

Linsen som finnes i polariserte solbrille modeller filtrerer horisontalt innkommende blendende lysstråler, for eksempel lys reflektert fra vann, bakken og ulike overflater, og reduserer blending, og gir dermed en mye bedre visuell opplevelse. Det kan være et utmerket valg for sport, kjøring og gåing.

Det er også flere alternativer tilgjengelig for farger på polariserte linser.

Polarisert linsemateriale er et veldig tynt, filmaktig, gjennomsiktig nitrocellulosemateriale som er innleiret med mikroskopiske krystaller og sulfatbaserte andre kjemiske stoffer. Linsen utstyrt med polarisert materiale tillater bare vertikalt orienterte lysstråler å passere gjennom. Med andre ord kan blendende lys reflektert fra overflater ikke passere gjennom linsen.

Bvlgari Solbriller Salg

I tillegg til vakre Bvlgari solbrilleprodukter, utforsk vår originale Bvlgari briller samling og kjøp dine favorittbriller online med gratis hjemlevering.

Formen og rammetypen på brillene samt linsens farge er viktige hensyn ved kjøp. Vi vet at det ikke er lett å velge riktig produkt, så vi hjelper deg med et virtuelt speil.

I både kvinnenes briller og mennenes briller samlinger, kan du finne plast- og metallrammer. Det er viktig å nevne at en plastbrilleramme gir akkurat like eksklusivt utseende som for eksempel en gullfarget metallramme. En lilla brilleramme kan være et perfekt valg for et overdådig antrekk.

Hvilken Solbrillestil å Velge?

Når du velger solbrillestil, er det verdt å vurdere hvilket formål vi ønsker å bruke den til. For daglig bruk kan vi velge mellom mindre former, fra klassiske til til og med ekstremt store solbriller.

Det er viktig å velge en ramme som er mest behagelig for oss og passer godt til ansiktet vårt. Ideelt sett bør vi velge solbrillestørrelser som dekker områdene rundt øynene våre så mye som mulig.

Solbriller hos eOptikk

Det er utallige nettbutikker som selger optiske produkter i den virtuelle verdenen, men det er viktig å kjøpe fra pålitelige, verifiserbare steder. Velg fra vårt enestående utvalg av solbriller for kvinner, menn og barn