Dailies AquaComfort Plus (10 linser)
Dailies AquaComfort Plus (10 linser)
 99 kr/boks
Dailies AquaComfort Plus (10 linser)
Dailies AquaComfort Plus (10 linser)
Dailies AquaComfort Plus (10 linser)
Dailies AquaComfort Plus (10 linser)

Dailies AquaComfort Plus (10 linser)

BC
PWR
boks
 99 kr/boks
Sammenlign
Fraktmetode Fraktkostnader
Posten fra 85 kr
Internasjonalt - Post eller UPS Detaljer i kassen
Data fra
Merkevare
Produsent
Type linse
Sfærisk
Bæretid
Daglig
Antall linser
10
Basekurve
8.7
Type materiale
Hydrogel
Oksygen-gjennomtrengelighet
26 Dk/t
Vanninnhold
69 %
UV-filter
Nei
Materiale
Nelfilcon A (31%)
Diameter
14 mm
EAN
630175532114
Artikkelnummer
DACP10
Detaljer

Dailies AquaComfort Plus-produktet fases ut i pakninger med 10 stk. fra 1. mars 2024 og vil være tilgjengelig så lenge lageret rekker. Etter denne datoen vil vi ikke lenger ha mulighet til å fylle opp lageret.

Andre pakninger av produktet, Dailies AquaComfort Plus (30 stk.) og Dailies AquaComfort Plus (90 stk.), vil fortsatt være tilgjengelige og kan bestilles.

Bestill nå med bare noen få klikk:

Utlevering: 10 stykker / boks

Leveringstid: daglig

Dailies® AquaComfort Plus® kontaktlinser er linser fra produsenten Alcon (tidligere Ciba Vision), designet for å behandle myopiske og hyperopiske synsproblemer.

Perfekt øyehydrering - linsen sikrer optimal øyefuktighet hele dagen. Forhindrer tørking av slimhinnene og irritasjon. Også perfekt for svært følsomme øyne.

Den riktige måten å bruke kontaktlinser på - en sunn og riktig vane vil utvikle seg, ettersom en ny linse må settes inn hver dag.

Ingen daglig pleie nødvendig - siden det er en daglig linse, er det ikke nødvendig med pleieløsning. Alt du trenger å gjøre er å ta ut linsene før du legger deg og sette et nytt par i øynene neste morgen.

Umiddelbar tilpasning - takket være det innovative Nalfilcon A-materialet og 69 % fuktighetsinnhold tilpasser linsene seg øyets form og parametere i løpet av sekunder.

Svært klart syn - linsen er motstandsdyktig mot forurensning og har et bredt spekter av dioptrier, noe som sikrer perfekt syn for alle individer.

Den perfekte linsen for nybegynnere - takket være den enkle innsettingen og det høye fuktighetsnivået er denne linsen et godt valg for de som prøver linser for første gang i livet. Anbefales også for barn.

Egenskaper ved Dailies® AquaComfort Plus®:
Engangslinse med Nelfilcon A-materiale og 69 % vanninnhold for perfekt passform fra første stund.

Nøkkelen til Dailies AquaComfort Plus-linser er de tre fuktighetsgivende stoffene som virker sammen for å sikre en behagelig følelse hele dagen. Det er den første linsen med det unike Triple Action Moisture-systemet, som har følgende hovedfunksjoner:

  • fukting,
  • hydrering,
  • forfriskende.

Linsebrukeren opplever komfort og letthet fra det øyeblikket de setter inn linsen til de tar den ut - selv etter flere timers bruk.

Hvem anbefales Dailies® AquaComfort Plus®-linser for?
Det er perfekt for de som setter pris på komforten til endagslinser, samt et godt valg for de som lider av tørre øyne når de bruker kontaktlinser. Anbefales også for de som:

  • forventer at bruk av kontaktlinser skal gi perfekt komfort.
  • har sluttet å bruke kontaktlinser på grunn av manglende komfort.
  • begynner nå å bruke kontaktlinser.
  • I flere timer om dagen sitter de sitter foran en datamaskin i flere timer i strekk.
  • de har en fysisk aktiv livsstil.

HPMC fuktemiddel
Blant fuktemidlene er HPMC fuktemiddel det stoffet som finnes i kontaktlinsevæsker, mens PEG (polyetylenglykol) og PVA (polyvinylalkohol) er fuktemidler som finnes i kontaktlinsematerialet. Du vil føle komforten av fuktemidlene umiddelbart etter innsetting av linsen på grunn av egenskapene til fuktemiddelmaterialet. PVA-fuktingsmidlet aktiveres i løpet av et øyeblikk. I gjennomsnitt blunker en person 11 000 ganger om dagen.

Lignende produkter