Filtrering
Pris (NOK)
150 kr - 431 kr
Hva søker du etter?
På lager?
Merkevare
Produsent

Progent proteinoppløsningsmiddel

For å sikre komfort og helse for øynene og for å forlenge levetiden til gasspermeable linser, anbefales det at pasienter bruker Progent ukentlig oppløsning. Dette er en svært effektiv avleirings- og proteinfjerner, og den er kompatibel med alle harde kontaktlinser.

3Produkt

Progent kontaktlinseløsning fra Menicon er et proteinfjerner, desinfiserende og intensivt ukentlig rengjøringsmiddel som er kompatibelt med alle gasspermeable kontaktlinser. Løsningen renser og fjerner proteiner fra overflaten til harde kontaktlinser ved ganske enkelt å bløtlegge dem i væske i 30 minutter.

Denne løsningen har en kraftig og rask virkning mot alle organismer som kan forurense kontaktlinser, inkludert bakterier, muggsopp, gjær og virus.

Progent består av to sterile forbindelser: natriumhypokloritt (Progent A) og kaliumbromid (Progent B). Når de blandes sammen, produserer komponentene A og B en oksidasjonsreduksjonsreaksjon som desinfiserer og fjerner proteiner og rusk fra harde linser.

Progent, harde kontaktoppløsninger brukes en gang i uken for å fjerne avleiringer fra gasspermeable linser. Det anbefales å bruke med Menicare Plus eller Menicare Pure