Artelac Triple Action (10 ml)

Øyedråper
99 NOK
Henter lagerinformasjon.
Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp.

Informasjon

Merke
Artelac
Produsent
Bausch & Lomb
Pakkestørrelse
10 ml
Type
Kunstige tårer
Kan brukes etter åpning
3 måneder
Produktkode
ATA10

Detaljer

Artelac TripleAction øyedråper (10 ml)

Opaliserende øyedråper med løsning som inneholder 0,24% hyaluronsyre (i form av natriumhyaluronat) og andre ingredienser karbomer, glyserol og lipidkomponent.
På grunn av den avanserte formuleringen er øyedråpen godt tolerert og fri for konserveringsmidler og buffere.
Øyedråpene kommer i et avansert og innovativt multidosesystem uten konserveringsmidler (PMDF), noe som gjør det enklere å bruke og trygt.
Fukter øynene. Tilfører ingrediensene som trengs for alle de tre lagene i tårefilmen, og forbedrer fuktigheten på øyets overflate ved følelse av tørre øyne.
Gir kraftig fuktighet mens den forblir på øyeoverflaten for umiddelbar og langvarig lindring av symptomer.
Ideell for alle som lider av ulike symptomer på tørre øyne (trette, stressede, brennende og/eller rennende øyne, sand i øynene).

Tørre øyne kan forårsakes av

 • ytre faktorer, som overdreven bruk av datamaskin, klimaanlegg, oppvarming, sigarettrøyk og vindfulle utendørsforhold og/eller bruk av kontaktlinser.
 • andre faktorer, som visse medisiner (f.eks. p-piller, antihistaminer, betablokkere, antikonvulsiva og diuretika)
 • eller visse sykdommer som spiller en rolle i utviklingen av tørre øyne.

Ikke bruk dette produktet hvis du er overfølsom overfor noen av ingrediensene.

Bruksanvisning / pakningsvedlegg

Sammensetning: 0,24% natriumhyaluronat, karbomer, glyserol, lipidkomponent (triglyserider med middels kjede), natriumhydroksid og vann til injeksjon.
Bruksområde: fuktighetsgivende øyedråper

Hva er Artelac TripleAction? Artelac TripleAction er en opalin øyedråpe i oppløsning som inneholder 0,24% hyaluronsyre (i form av natriumhyaluronat), med ytterligere ingredienser av karbomer, glyserol, lipidkomponent (mellomkjedede triglyserider), natriumhydroksid og vann til injeksjon. På grunn av den avanserte formuleringen er øyedråpen godt tolerert og fri for konserveringsmidler og buffere. Øyedråpene presenteres i et avansert og innovativt multidosesystem uten konserveringsmidler (PFMD), noe som gjør det enklere å bruke og tryggere. Den kan brukes i opptil 6 måneder etter åpning.

Hva kan Artelac TripleAction brukes til? Artelac TripleAction fukter øynene. Den inneholder ingrediensene som er nødvendige for alle de tre lagene i tårefilmen og forbedrer fuktigheten på øyets overflate ved følelse av tørre øyne.

Når skal Artelac TripleAction brukes? Artelac TripleAction er inspirert av sammensetningen av den naturlige tårefilmen. Den inneholder naturlig fuktighetsgivende hyaluronsyre (i form av natriumhyaluronat), som finnes i sunt menneskelig vev og i den naturlige tårefilmen. Den inneholder også to ekstra fuktighetsgivere: glyserol og karbomer. Artelac Triple Action inneholder også en ekstra lipidkomponent. Dette gjør at Artelac Triple Action støtter alle tre lagene i tårefilmen: lipid, vann og mucin.

Artelac TripleAction er utviklet for å gi kraftig fuktighet samtidig som den forblir på overflaten av øyet for umiddelbar og langvarig lindring av symptomer. Den er ideell for de som lider av ulike symptomer på tørre øyne (trette, stressede, brennende og/eller rennende øyne, sand i øynene).

Tørre øyne kan forårsakes av

 • ytre faktorer, som overdreven bruk av datamaskin, klimaanlegg, oppvarming, sigarettrøyk og vindfulle utendørsforhold og/eller bruk av kontaktlinser.
 • andre faktorer, f.eks. visse medisiner (f.eks. p-piller, antihistaminer, betablokkere, antikonvulsiva og diuretika).
 • eller visse sykdommer som spiller en rolle i utviklingen av tørre øyne.

Hvor ofte og hvor lenge skal jeg bruke Artelac TripleAction? Drypp én dråpe Artelac TripleAction i øyet ved behov. Du kan bruke det hver dag og så ofte du vil. Det er ingen øvre grense for varigheten av bruken.

Når skal Artelac TripleAction ikke brukes? Ikke bruk dette produktet hvis du er overfølsom overfor noen av innholdsstoffene.

Viktig informasjon om bruk av Artelac TripleAction:

 • Lokale overfølsomhetsreaksjoner er sjelden rapportert. Behandlingen bør avbrytes i slike tilfeller.
 • Produktet kan forårsake midlertidig tåkesyn etter inokulering, noe som kan svekke evnen til å kjøre bil og bruke maskiner.
 • Ikke berør øynene med tuppen av beholderen, da dette kan forårsake øyeskade eller kontaminering av oppløsningen.
 • Rist av eventuelle gjenværende dråper etter påføring.
 • Uforsiktig påføring som ikke er i samsvar med bruksanvisningen, kan føre til at produktet glir ut av hånden og muligens forårsake øyeskade.
 • Kontaktlinser må fjernes før bruk.
 • Vent minst 15 minutter før du påfører et annet øyemedisinsk produkt eller setter inn kontaktlinser igjen.
 • Må ikke brukes etter utløpsdatoen.
 • Skal ikke brukes hvis emballasjen eller beholderen er skadet.
 • Oppbevares utilgjengelig for barn!

Emballasje: Artelac TripleAction leveres i en 10 ml øyedråpebeholder.

Hvordan skal Artelac TripleAction oppbevares? Beholderens utforming gjør at Artelac Triple Action kan brukes i opptil 6 måneder etter åpning.

Hvordan brukes Artelac TripleAction? Vær oppmerksom på følgende! Før første gangs bruk og hvis beholderen ikke har vært brukt på lenge:

Fjern lokket og snu beholderen opp ned og trykk opptil 20 ganger etter hverandre til en dråpe faller ut. Beholderen er nå klar til bruk.

 • Vask hendene før bruk og hold beholderen i henhold til instruksjonene!
 • Fjern beskyttelseshetten fra toppen av beholderen før hver bruk. Ikke berør fingrene eller andre overflater med tuppen av beholderen for å unngå mulig kontaminering av løsningen.
 • Snu beholderen opp ned og vipp hodet bakover. Trekk forsiktig ned det nedre øyelokket med fingrene på den frie hånden, hold beholderen vertikalt over øyet og klem på pumpemekanismen for å få en dråpe oppløsning inn i øyet. Forsikre deg om at tuppen av beholderen ikke berører øyet ditt for å forhindre skade. Lukk deretter øynene og roter dem sakte med lukkede øyelokk slik at oppløsningen fordeles riktig over øyets overflate.
 • Umiddelbart etter bruk, rist ut eventuelle gjenværende dråper og sett på beskyttelseshetten på den tørre tuppen av beholderen.
 • Den innovative pumpemekanismen til Artelac TripleAction gjør at øyedråpene er uten konserveringsmiddel og samtidig gir praktisk drypping. Fyllingsvolumet som er angitt på emballasjen kan brukes i sin helhet fra beholderen. Takket være reservoarets utforming er det bare en liten mengde oppløsning igjen i reservoaret.

P1CZHUEEO2 42694PB999/2-CZ+

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blant de første som får vite om våre kampanjer og nyheter