Biotrue ONEday for Astigmatism (30 linser)

Kontaktlinser
259 NOK
PWR
CYL
AX
stk
PWR
CYL
AX
stk
- +
PWR
CYL
AX
stk
- +
Lagerinformasjon vil være tilgjengelig etter valg av parametere.

Informasjon

Basekurve
8.4
Merke
Biotrue
Bæretid
Daglig
Produsent
Bausch & Lomb
UV-filter
Ja
Antall linser
30
Oksygen-gjennomtrengelighet
42
Vanninnhold
78
Kategorier
Torisk
Materiale
Nesofilcon A (22%)
Diameter
14, 5 mm
Sylinder
-0.75,-1.25,-1.75,-2.25
Toriske linser
Ja
Produktkode
BODFA30

Detaljer

Biotrue ONEday for Astigmatism (30 stk), daglige kontaktlinser

Utlevering: 30 stykker / boks

Leveringstid: daglig

Produktfunksjoner:

  • komfort hele dagen
  • gir det oksygennivået som trengs for det åpne øyet
  • gir beskyttelse for øyet ved åpent øye
  • funksjon som ligner lipidlaget i en tårefilm
  • den første kontaktlinsen som er basert på HyperGel™.
    en ny bioinspirerende utvikling fra Bausch + Lomb

Linsene er laget av HyperGel-materiale (Nesofilcon A) for å sikre høyt vanninnhold og oksygengjennomtrengelighet. Disse toriske linsene fra Bausch + Lomb gir eksepsjonell komfort og ytelse hele dagen. Biotrue ONEday for Astigmatism inneholder 30 kontaktlinser. Disse daglige engangslinser lindrer irritasjoner forårsaket av astigmatisme, som hodepine og tåkesyn.

Høyt vanninnhold = uendelig komfort
Biotrue ONEday for Astigmatism kontaktlinser har blitt grundig testet for å bevise at de beholder minst 98 % av fuktighetsinnholdet i 16 timer. De har et vanninnhold på 78 %, noe som er nær det naturlige vanninnholdet i hornhinnen. Linsene gir jevn fuktighet og hydrering, noe som gjør dem komfortable for selv de mest følsomme øynene.

HyperGel
Biotrue ONEday endagslinser er laget av HyperGel, en kombinasjon av hydrogel- og silikonhydrogelingredienser. Denne kombinasjonen av materialer gir kontaktlinsene et svært høyt vanninnhold og god oksygengjennomtrengelighet. De aktive partiklene i HyperGel-teknologien er plassert på den øverste overflaten av linsene, og skaper et lipidlag. Funksjonen til dette laget er å stoppe dehydreringsprosessen. På grunn av sine optiske egenskaper forblir linsene fuktige under bruk. Vanninnholdet i linsene er 78 %, noe som er nær vanninnholdet i hornhinnen.

Høyteknologisk design
I tillegg til deres eksepsjonelt høye vanninnhold er Biotrue ONEday-linser laget av HyperGel-materiale med høy ytelse, som lover høy oksygenpermeabilitet (42 DK/t). Økt pusteevne forbedrer komfort og ytelse, noe som gjør linsene behagelige å bruke hele dagen.

Bausch + Lombs utviklere har introdusert en per-ballast (prismefri) teknologi for å stabilisere linsen samtidig som de designer en ultratynn linse som gir større oksygengjennomtrengelighet. Denne linsedesignen gir også skarpt syn samtidig som den reduserer gjenskinn.

Linsen er i riktig posisjon når posisjoneringssignalet er klokken 6. Linsene er lett tonet for enkel håndtering og synlighet. For ekstra beskyttelse er linsene UV-beskyttet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blant de første som får vite om våre kampanjer og nyheter