Biotrue ONEday for Presbyopia (30 linser)
Biotrue ONEday for Presbyopia (30 linser)
 309 kr/boks

Biotrue ONEday for Presbyopia (30 linser)

BC
PWR
ADD
boks
 309 kr/boks
Sammenlign
Fraktmetode Fraktkostnader
Posten fra 85 kr
Internasjonalt - Post eller UPS Detaljer i kassen
Data fra
Merkevare
Produsent
Type linse
Multifokal
Bæretid
Daglig
Antall linser
30
Basekurve
8.6
Type materiale
Silikon-hydrogel
Oksygen-gjennomtrengelighet
42 Dk/t
Vanninnhold
78 %
UV-filter
Ja
Materiale
Nesofilcon A (22%)
Diameter
14, 2 mm
Andre egenskaper
UV-beskyttelse
EAN
785810070688
Artikkelnummer
BIOTODFP30
Detaljer

Biotrue ONEday for Presbyopia (30 stykker), daglige kontaktlinser

Utlevering: 30 stykker / boks

Leveringstid: daglig

Produktfunksjoner:

  • komfort hele dagen
  • gir det oksygennivået som trengs for det åpne øyet
  • gir beskyttelse for øyet ved åpent øye
  • funksjon som ligner lipidlaget i en tårefilm
  • den første kontaktlinsen som er basert på HyperGel™.
    en ny bioinspirerende utvikling fra Bausch + Lomb

Biotrue OneDay for Presbyopia multifokale kontaktlinser er spesielt utviklet for å korrigere presbyopi. Presbyopi, eller presbyopi i alderdommen, kan begynne rundt 40-årsalderen, og etter hvert som kroppen eldes naturlig, kan synet stadig forverres på grunn av manglende evne til å fokusere på objekter i nærheten.

Tre optiske soner
Biotrue ONEday for Presbyopia kontaktlinser er et effektivt verktøy for synskorreksjon på alle avstander. Den spesielle 3-sone-designen bruker øyets naturlige egenskaper når du fokuserer på nære eller fjerne objekter. De personlige optiske sonene er arrangert i konsentriske sirkler, med den indre sirkelen som gjør det mulig å fokusere på nære objekter og den ytre sirkelen som fokuserer på fjerne objekter.

Høyt vanninnhold - behagelig å ha på
Biotrue OneDay for Presbyopia kontaktlinser er laget med HyperGel-teknologi og Nesofilcon A-materiale, som kombinerer egenskapene til klassiske hydrogel- og silikonhydrogelmaterialer - høyt vanninnhold og oksygengjennomtrengelighet. HyperGel-teknologien fungerer på det øverste laget av kontaktlinsene, og skaper et lipidlag som beskytter øynene mot uttørking. Disse linsene har et vanninnhold på 78%, som er det samme som hornhinnen.

HyperGel
Biotrue ONEday endagslinser er laget av HyperGel, en kombinasjon av hydrogel- og silikonhydrogelingredienser. Denne kombinasjonen av materialer gir kontaktlinsene et svært høyt vanninnhold og god oksygengjennomtrengelighet. De aktive partiklene i HyperGel-teknologien er plassert på den øverste overflaten av linsene, og skaper et lipidlag. Funksjonen til dette laget er å stoppe dehydreringsprosessen. På grunn av sine optiske egenskaper forblir linsene fuktige under bruk. Linsenes vanninnhold er 78%, noe som er nær vanninnholdet i hornhinnen.

Lignende produkter