ColourVUE BigEyes Pretty Hazel (2 linser)

Kontaktlinser
169 NOK
PWR
stk
PWR
stk
- +
PWR
stk
- +
Lagerinformasjon vil være tilgjengelig etter valg av parametere.

Informasjon

Basekurve
8.6
Merke
ColourVUE
Bæretid
3 måneder
Produsent
ColourVUE
UV-filter
Nei
Antall linser
2
Oksygen-gjennomtrengelighet
22
Vanninnhold
45
Kategorier
Farge
Materiale
Hydrogel Terpolymer (55%)
Diameter
14, 0 mm
Fargede linser
Ja
Farge
Hassel
Produktkode
EYEBEPHZL

Detaljer

Fremhevende farge: brukes til å fremheve den grunnleggende øyefargen uten å dekke den opprinnelige fargen helt. Den kan bare brukes til å fremheve den mørke øyenfargen.

Fargede linser av høy kvalitet for å blende vennene dine. De mest trendy fargene til en virkelig vinnende pris.

Trenger du virkelig fascinerende øyne for din neste erobring? Vi kan hjelpe deg. Mens resten av verden måper, vil du kunne score en velfortjent suksess med et selvsikkert utseende.

Linsene i "baby eye"-serien er 15 mm i diameter (sammenlignet med de vanlige 14 mm), noe som optisk "forstørrer" øyet, slik at det ser større ut enn størrelsen på ansiktet, som en baby. Psykologiske studier har vist at dette kan gi folk et "hyggelig inntrykk", en "følelse av kjærlighet". Selvfølgelig er det ingen garanti for dette, siden vi alle er forskjellige. Vi anbefaler denne linsefamilien for de som ønsker å forstørre øynene i normal størrelse; for de som ønsker å kompensere for mindre øyne; eller for mangafans og folk i skolepikekostymer.

Denne typen kontaktlinser med null dioptri (0,00, Plan) er på lager i Budapest i visse mengder og er tilgjengelig for øyeblikkelig kjøp. Linsene er også tilgjengelige i diopter, og forventet leveringstid er opptil 3 uker.

Krumning: 8,6, Diameter: 15 mm. Tilgjengelig dioptriområde: -0,5 til -8,00 med halve dioptri trinn.

Produktet er en 3-måneders kontaktlinse, dvs. den kan brukes i 3 måneder med riktig pleie. Dette gjør det mye mer økonomisk enn standard daglige, 2 ukentlige eller månedlige linser som selges av andre produsenter. Inneholder ett par linser (2 linser) per eske!

Linsen krever bruk av en pleievæske. Ikke glem å kjøpe dem billigere i eOptikas nettbutikk.

Hvis du ikke er en erfaren kontaktlinsebruker, må du bare kjøpe linser etter en øyeundersøkelse og tilpasning av en øyelege eller kontaktlinsespesialist.

Hele ColourVUE-fargespekteret er tilgjengelig her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blant de første som får vite om våre kampanjer og nyheter