ColourVUE Glow White (2 linser)

Kontaktlinser
249 NOK
PWR
stk
PWR
stk
- +
PWR
stk
- +
Lagerinformasjon vil være tilgjengelig etter valg av parametere.

Informasjon

Basekurve
8.6
Merke
ColourVUE
Bæretid
3 måneder
Produsent
ColourVUE
UV-filter
Nei
Antall linser
2
Oksygen-gjennomtrengelighet
22
Vanninnhold
45
Kategorier
Farge
Materiale
Hydrogel Terpolymer (55%)
Diameter
14, 0 mm
Fargede linser
Ja
Farge
Hvit
Produktkode
EYEGWWHT

Detaljer

Linsene du ser på bildene viser bare farge når de utsettes for UV-lys.

En farget linse av høy kvalitet for å blende vennene dine. De mest trendy fargene til en virkelig god pris.

Alle øyne vil være rettet mot deg på dansegulvet. Og øynene dine vil bli blendet av UV-lyset. Har du vært på utkikk etter et glitrende utseende? Velg våre UV party kontaktlinser og effekten er garantert!

Produktet er en 1-års kontaktlinse, noe som betyr at du med riktig pleie kan bruke den i 1 år av og til. Dette gjør det mye mer økonomisk enn standard daglige, 2 ukentlige eller månedlige linser, eller til og med 3 månedlige linser, som selges av andre produsenter.

Merk: linsen er bare tilgjengelig med en dioptri på null. Krumning: 8,6, Dioptri: 0,00 (PLAN), Diameter: 14 mm Fargen som vises på bildet er oppnådd ved eksponering for UV-lys.

Fargen på lyset som vises på bildet er synlig på bildet: 0,6°, Fig. 6.6: Fargen på lyset som vises på bildet: synlig i lyset: 0,6°, Fig. 6.6: Lyset er synlig på bildet: 1 par linser (2 linser) per eske! Linsene krever bruk av en pleieløsning. Ikke glem å kjøpe dem billigere på eOptikas nettbutikk.

Hvis du ikke er en erfaren kontaktlinsebruker, må du bare kjøpe linser etter en øyeundersøkelse og tilpasning av en øyelege eller kontaktlinsespesialist.

Linser krever bruk av en pleieløsning. Ikke glem å kjøpe dem til en lavere pris i eOptikas nettbutikk.

Hvis du ikke er en erfaren kontaktlinsebruker, må du bare kjøpe linser etter en øyeundersøkelse og tilpasning av en øyelege eller kontaktlinsespesialist.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blant de første som får vite om våre kampanjer og nyheter