Dailies AquaComfort Plus Toric (30 linser)

Kontaktlinser
239 NOK
PWR
CYL
AX
stk
PWR
CYL
AX
stk
- +
PWR
CYL
AX
stk
- +
Lagerinformasjon vil være tilgjengelig etter valg av parametere.

Informasjon

Basekurve
8.8
Merke
Dailies
Bæretid
Daglig
Produsent
Alcon
UV-filter
Nei
Antall linser
30
Oksygen-gjennomtrengelighet
26
Vanninnhold
69
Kategorier
Torisk
Materiale
Nelfilcon A (31%)
Diameter
14, 4 mm
Sylinder
-0.75,-1.25,-1.75
Toriske linser
Ja
Produktkode
DACPT30

Detaljer

Utlevering: 30 stykker / boks

Leveringstid: daglig

DAILIES® AquaComfort Plus® Toric daglige kontaktlinser - utviklet av Alcon - er designet for å korrigere astigmatisme. Produktet kjennetegnes av trippel hydrering, klart syn og komfort hele dagen. DAILIES® AquaComfort Plus® Toric kontaktlinser har samme velprøvde geometri som FOCUS® DAILIES® Toric kontaktlinser, men med et bredere spekter av parametere for å passe de fleste astigmatikere.

Egenskaper ved Dailies® AquaComfort Plus® Toric-linsen:
Disse endagslinser er designet for astmatikere. Disse linsene er designet for astigmatikere. De er laget av Nelfilcon A, som gir en høy grad av hydrering til øynene (69%). Linsen vil holde seg hydrert hele dagen, slik at brukeren ikke vil oppleve ubehag. Dailies® AquaComfort Plus® Toric-linser har et aktivt hydratiseringssystem. Fuktighetsgivende forbindelser aktiveres ved hvert blink, noe som sikrer høy bærekomfort hele dagen. Ved langsynthet er linsens stabilitet svært viktig for øyet, noe som sikrer skarpt syn. Dailies® AquaComfort Plus® Toric-linser garanterer et skarpt og klart bilde.

Den ene siden av linsene er merket, noe som gjør det enklere å sette inn linsen. Den er også lyseblå i fargen, noe som også gjør det lettere å sette linsen på.

Hvem anbefales Dailies® AquaComfort Plus® toriske linser til?
For personer med astigmatisme. Siden dette er endagslinser, anbefales de spesielt for de som verdsetter bekvemmeligheten ved daglig bruk, slik at en ny linse settes på øyet hver dag.

Utmerket fuktbarhet og komfort
Den første ingrediensen er et fuktemiddel (HPMC) som begynner å virke så snart linsen er satt inn. Den andre komponenten består av to materialer, det fuktende PVA (polyvinylalkohol) og det hydrofile PEG (polyetylenglykol). PVA-materialet sprer seg over øyets overflate ved hvert blunk (en person blunker i gjennomsnitt 11 000 ganger om dagen!).

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blant de første som får vite om våre kampanjer og nyheter