Dailies Total 1 Multifocal (30 linser)

Kontaktlinser
419 NOK
BC
PWR
ADD
stk
BC
PWR
ADD
stk
- +
BC
PWR
ADD
stk
- +
Lagerinformasjon vil være tilgjengelig etter valg av parametere.

Informasjon

Basekurve
8.5
Merke
Dailies
Bæretid
Daglig
Produsent
Alcon
UV-filter
Nei
Antall linser
30
Oksygen-gjennomtrengelighet
156
Vanninnhold
33
Kategorier
Multifokal
Materiale
Delfilcon A (67%)
Diameter
14, 1 mm
Addisjon
HI,LO,MED
Multifokale linser
Ja
Produktkode
DT1M30

Detaljer

Utlevering: 30 stykker / boks

Leveringstid: daglig

DAILIES TOTAL1® Multifocal daglige silikonhydrogel kontaktlinser fra Alcon. Kontaktlinsene er designet for å korrigere presbyopi. Produksjonsteknologien til linsene kombinerer det klassiske hydrogelmaterialet, som inneholder en stor mengde vann, og silikonhydrogelen, som gir den nødvendige oksygenpermeabiliteten til hornhinnen. Denne pakken inneholder 30 linser.

Den patenterte Precision Profile Design sikrer perfekt syn på alle avstander - nær, fjern og mellom. I tillegg fordeler linsens fukttransporterende system fuktighet jevnt for komfort hele dagen.

Alcon DAILIES TOTAL1® Multifocal kontaktlinser er et komfortabelt alternativ for brukere av lesebriller og bifokale briller, samtidig som de gir utmerket synsskarphet.

Det er den første og eneste hydrogradient-kontaktlinsen med et vanninnhold som øker fra 33 % til mer enn 80 % fra innsiden til overflaten, og når 100 % i den ytterste delen.

Komfort uten røde øyne

Linsene er laget av silikonhydrogelmateriale og inneholder 33 % vann. Linsene leverer tilstrekkelig oksygen til hornhinnen, noe som forhindrer tørrhet og røde, irriterte øyne.

Et sunt og hygienisk valg

DAILIES TOTAL1® Multifocal er endagslinser til engangsbruk. Alle linser må kastes etter bruk, og et nytt par må åpnes ved neste bruk. Sammenlignet med månedslinser eller to-ukers linser er endagslinser den mest hygieniske løsningen for kontaktlinsebruk.

Hvem anbefales DAILIES TOTAL1® Multifocal til?

DAILIES TOTAL1® multifokale linser er utviklet for personer med presbyopi. I tillegg anbefales det også for personer som:

  • ønsker å bruke kontaktlinser etter fylte 50 år
  • ikke ønsker å bruke 2 par briller
  • lider av tørre øyne
  • som ikke ønsker å bruke briller
  • foretrekker daglige engangs kontaktlinser

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blant de første som får vite om våre kampanjer og nyheter