Delta kontaktlinsevæske

Delta-løsninger fra CooperVision er ideelle for å fukte og desinfisere gasspermeable kontaktlinser. De inneholder poloxamer, et stoff som smører kontaktlinser ved å danne et væskelag rundt dem for å dempe og redusere friksjonen med øyet for den mest behagelige linsebruken.


Delta-løsninger for harde kontaktlinser inneholder polyheksanid, et stoff som tillater enestående desinfeksjon av linser. De inneholder også fukte- og kondisjoneringsmidler. Disse løsningene er kompatible med alle harde kontakter, gir økt komfort under slitasje og fjerner urenheter.

Det finnes faktisk flere typer Delta-løsninger, blant de mest populære er Delta Plus, Delta Cleaner og Delta Plus Desinfiserende Soaking and Wetting Solution, hver med forskjellige egenskaper og funksjoner.

1. CooperVision®s Delta Plus Hard Lenses Solution er ideell for å desinfisere og fukte gassgjennomtrengelige linser, slik at de er klare til bruk når de er rengjort med Delta Cleaner. Denne linseløsningen er et godt desinfeksjonsmiddel, som gjennom et belegg fullstendig belegger og smører linseoverflaten. Dette gjør dem mye mer behagelige når de påføres øynene.

    Blant dens viktigste funksjoner og fordeler er at den er et meget godt desinfeksjonsmiddel, fjerner alle avleiringer fra gasspermeable kontaktlinser og gir optimal fuktighet til linsen slik at den gir en ekstremt behagelig bruk.

2. Delta Cleaner er tåredråper som inneholder naturlige proteiner, som når linsene brukes, danner en film på overflaten av den gasspermeable kontaktlinsen. Disse kontaktlinseløsningene er ideelle for daglig rengjøring og pleie, fjerning av proteiner og lipider fra den harde linsen for å sikre klart syn, behagelig bruk og sunne øyne.

    Delta Daily Cleaner inneholder ingen skurende rengjøringsmidler, noe som reduserer risikoen for rask slitasje og riper. Linseløsningen er uten konserveringsmiddel, så den tåles selv av personer med sensitive øyne eller allergier. Så denne løsningen uten konserveringsmiddel er ideell for alle brukere av harde, gasspermeable kontaktlinser.