Produktet finnes ikke

Søketype

I hva

Kategorier

Pris

NOK
-
NOK

Giorgio Armani - italiensk motedesigner

Giorgio Armani er en av de mest suksessrike og ettertraktede italienske motedesignerne i verden. Han skapte herremerket Giorgio Armani på 1970-tallet, etterfulgt av dame- og barneklær kort tid etter. Snart kom også den talentfulle italienske designeren inn på tilbehørsmarkedet, og skapte undertøy, badetøy, smykker og sist, men ikke minst, Armani-solbriller og -briller.

 

Emporio Armani - det ungdommelige merket

Etter suksessen til Armani-merket, følte Giorgio behovet for å henvende seg til den yngre generasjonen og skapte undermerket Emporio Armani, som kombinerer elegant og sporty stil med en ungdommelig følelse av liv. Det nyere italienske merket er selvfølgelig av samme høye kvalitet og standard som hovedmerket, det være seg klær eller tilbehør. Sammen representerer merkene italiensk stil.

 

 

Emporio Armani briller

Emporio Armani-merket har en eksklusiv kolleksjon av briller for både kvinner og menn, med en perfekt modell for alle.

 

 

Den italienske Emporio Armani-rammen er laget i ungdommens ånd. Kolleksjonen inkluderer runde rammer, firkantede rammer, ovale rammer og pantograferte former. Du kan velge mellom metallrammer og plastrammer.

 

 

Emporio Armani rammemateriale representerer alltid kvalitet, enten det er plast eller metall. Brillene er laget med den nyeste teknologien.

 

 

Rammemateriale, rammefarge og rammetype kan enkelt velges med filtrene. All nyttig informasjon er inkludert i produktbeskrivelsene.

 

 

Når det gjelder rammefargen kan du velge mellom blå, grå, sort, sølv. Du kan også søke etter rammetype for å finne et bredt spekter av former. Med filterfunksjonen kan hvem som helst finne det best passende stykket fra det brede utvalget av rammer.

 

 

Formen og typen ramme er også en viktig faktor ved kjøp. Vi vet at det ikke er lett å velge riktig produkt, så vi kan hjelpe deg med å velge riktig modell ved å gi deg et virtuelt speil og en ansiktsform - rammeformvelger.

 

 

Emporio Armani, Giorgio Armani og Armani Exchange-briller

I tillegg til Emporio Armani-kolleksjonen kan du også velge fra den italienske designerens eksklusive brillekolleksjoner Giorgio Armani og Armani Exchange for å finne de beste produktene for deg. Vår nettbutikk tilbyr det bredeste utvalget av originale Armani-briller.

 

 

 

Emporio Armani briller med gratis levering

Kjøp dine favoritt Emporio Armani-briller med rask og jevn gratis frakt. Gratis levering er tilgjengelig fra et spesifisert beløp på nettsiden. Emporio Armani brilleinnfatning priser i vår nettbutikk kan være 30-80% billigere enn butikkpriser. Aktuell informasjon om leveringskostnader finner du på leverings- og betalingssiden til eOptikk nettbutikk. (Leveringskostnader kan endres uten forvarsel). Registrer deg i vår nettbutikk ved å skrive inn e-postadresse og passord.

 

 

Emporio Armani solbriller

Brikkene i Armani-solbrillekolleksjonen er designet for å passe alle ansiktsformer, så det er ikke nødvendig å velge mellom komfort og estetikk.

 

 

Velg blant Emporio Armanis eksklusive solbrillekolleksjoner for kvinner og menn. Hvert stykke er rent og gratis, og deres tidløse eleganse ligger i deres undervurderte nøkternhet. Bestill Emporio Armani solbriller på nett, enkelt og sikkert.

 

 

Emporio Armani-solbriller til salgs

Vi selger kun originale produkter og garanterer ektheten til produktene våre. Velg fra vårt eksepsjonelle utvalg av solbriller for menn, kvinner og barn til opptil 30-80 % rabatt på våre utsalgspriser.

 

 

 

Emporio Glasses-Monitor briller

Skjermbriller – også kjent som databriller, skjermfilterglass eller blålysfilterglass – er ikke vanlige briller.

 

Det som gjør det spesielt er at det er et par null- eller null-dioptri-filterbriller med blått lys for folk som ikke trenger synskorreksjon, men som er tvunget til å tilbringe lange timer foran en datamaskin på grunn av jobben sin. Det forårsaker tåkesyn, smerte, svie og svie.

 

Skjermbriller er imidlertid ikke bare nyttige for økt daglig databruk, TV-er, nettbrett og smarttelefoner sender også ut store mengder skadelig blått lys, som skjermbriller eller blålysfilterglass også kan beskytte mot for de som tilbringer mye tid foran. av en skjerm og blir derfor utsatt for skadelig blått lys.

 

Blått lys filterbelagte linser er tilgjengelige for enhver Emporio Armani innfatning for menn eller kvinner.