Focus Dailies All Day Comfort (90 linser)

Kontaktlinser
599 NOK
BC
PWR
stk
BC
PWR
stk
- +
BC
PWR
stk
- +
Lagerinformasjon vil være tilgjengelig etter valg av parametere.

Informasjon

Basekurve
8.6
Merke
Focus
Bæretid
Daglig
Produsent
Alcon
UV-filter
Nei
Antall linser
90
Oksygen-gjennomtrengelighet
26
Vanninnhold
69
Kategorier
Sfærisk
Materiale
Nelfilcon A (31%)
Diameter
13, 8 mm
Produktkode
FDC90

Detaljer

Utlevering: 90 stykker / boks

Leveringstid: daglig

Focus® Dailies® All Day Comfort endagslinser er et produkt fra kontaktlinseprodusenten Alcon. Linsene er belagt med et fuktende PVA-medium. For hvert blikk aktiveres en liten mengde av dette materialet på kontaktlinseoverflaten og fukter øynene effektivt. Visste du at en gjennomsnittlig person blunker 11 000 ganger om dagen? Focus® Dailies® kontaktlinser er endagslinser, noe som betyr at de må kastes på slutten av dagen og ikke kan gjenbrukes.

Focus® Dailies® All Day Comfort er laget av materialer av høyeste kvalitet, noe som garanterer langvarig komfort og en stabil posisjon på øyet.

Focus® Dailies® All Day Comfort er linser for daglig bruk, bruk dem om morgenen, kast dem ut om kvelden. Perfekt for uformelle sportsaktiviteter eller bare når du ikke vil bry deg med daglig pleie.

Til hverdags og fritidsbruk

Focus® Dailies® All Day Comfort er et godt valg for de som ønsker å bruke kontaktlinser til sporadisk bruk, for eksempel sport. Det er ikke behov for rengjøring, desinfisering eller oppbevaring, så det er ikke behov for pleieprodukter og annet kontaktlinsetilbehør når du bruker endagslinser. Focus® Dailies® kontaktlinser har en lyseblå fargetone for enklere plassering og tilpasning av linsen (denne fargen er ikke synlig for øyet).

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blant de første som får vite om våre kampanjer og nyheter