Filtrering

Hugo Boss Solbriller

 

Hugo Boss Solbriller - Stil, Pålitelighet, Premiumkvalitet

Hugo Boss ble grunnlagt i 1924 av Hugo Ferdinand Boss, en tysk motedesigner og forretningsmann. Opprinnelig fokuserte selskapet på produksjon av hverdagstøy, men med oppkomsten av det nasjonalsosialistiske tyske arbeiderpartiet på 1930-tallet, skiftet fokuset til produksjon og salg av militære uniformer, noe som økte salget betydelig på den tiden.

Etter andre verdenskrig og døden til grunnleggeren Hugo Boss, så 1950-årene et skifte fra uniformer til produksjon av herre dresser, noe som markerte en ny æra for selskapet. Den neste store milepælen var selskapets børsintroduksjon i 1988, etterfulgt av lanseringen av den første duftlinjen, herre- og damekolleksjoner, og spesielt barnekolleksjoner. Siden da har merket vokst til et globalt motenettverk, og sysselsatt nesten 15 000 mennesker innen 2018.

Hugo Boss solbriller

Hugo Boss brilleinnfatninger og solbriller har alltid representert og fortsetter å representere førsteklasses kvalitet i motebransjen. Deres produkter er født av forfinet eleganse og stil. Å ha dem på seg er et utmerket valg for enhver situasjon, enten det er en hyggelig fritidsaktivitet eller en alvorlig forretningsforhandling. Bla gjennom vårt utvalg av Hugo Boss herresolbriller og Hugo Boss damesolbriller, og finn de perfekte solbrillemodellene for kvinner eller menn for deg til virkelig gunstige priser. Ikke gå glipp av våre varierte merkevaresolbrille-tilbud!

Hugo Boss Solbriller

Det er tre viktige faktorer som et par solbriller må oppfylle for å gi optimal beskyttelse for øynene våre mot skadelig UV-stråling. Sjelen til solbriller er primært linsen, som må ha følgende egenskaper. Det viktigste er at den filtrerer ut skadelig UV-stråling opptil 400 nanometer (solbriller merket UV 400). På denne måten er øynene våre beskyttet mot ultrafiolett stråling. Alle våre Hugo Boss solbrillemodeller oppfyller dette kriteriet.

Det andre viktige elementet i et godt par solbriller er å gi oss tilstrekkelig visuell komfort, selv i svært sterkt sollys, slik at det beskytter oss mot blending og blendende lysstråler. Til sist, men ikke minst, er det viktig at vi ser et kvalitets- og kontrastbilde når vi ser ut gjennom solbrillene. Hvis disse tre betingelsene er oppfylt, kan vi være sikre på at vi har valgt gode solbriller.

Hugo Boss Brilleinnfatninger

Hugo Boss brilleinnfatningsmodellene, med ekstremt sofistikert og elegant design, er favoritter blant stilfulle menn. Hugo Boss brilleinnfatningskolleksjoner for damesolbriller og herresolbriller er derfor perfekte for daglig bruk og forretningslivet.

Hugo Boss Solbriller med Utvalgte Rabatter

Finn dine nye Hugo Boss solbriller til en pris lavere enn detaljhandel i vår nettbutikk. Vår nettbutikk har en av de største lagrene av kontaktlinser, briller, solbriller og dataglass i landet, der vi alltid tilbyr de mest gunstige prisene.

Vi selger kun ekte produkter, og vi garanterer ektheten av produktene.