Filtrering
Pris (NOK)
240 kr - 3 636 kr
Kategori
På lager?
Merkevare
Størrelse
Bredde glass
45 - 148
Materiale
Form
Farge innfatning
Linsens farge
Hva søker du etter?
Polarisert

Hvite solbriller

 

297Produkt
 

Hvite Solbrillekolleksjoner

I solbrillekolleksjoner spiller den hvite fargen akkurat like viktig rolle som svarte solbriller. Velg blant våre utvalgte merker for å finne den som passer deg best: Ray-Ban solbriller, Oakley solbriller, Polaroid solbriller, Harley-Davidson solbriller, Versace solbriller, Dolce & Gabbana solbriller.

Ray-Ban hvite solbriller

Polariserte Linser

I polariserte solbriller filtrerer linsen horisontalt innkommende blendende lys, som for eksempel lys reflektert fra vann, bakken og ulike overflater, og reduserer blending, og gir dermed en mye bedre visuell opplevelse.

Oakley polariserte herresolbriller

Polariserte modeller er også tilgjengelige i utvalget av hvite solbriller.

Polariserte Solbriller

Polariserte solbriller ble først skapt av Edwin H. Land, som oppfant det polariserende materialet som kan påføres solbrilleglassene, og forvandler dem til polariserte solbriller.

Det polariserende materialet består av mikroskopiske krystaller og sulfatbaserte kjemikalier som er innebygd i et veldig tynt, filmaktig, gjennomsiktig nitrocellulosemateriale. Linser utstyrt med polarisert materiale tillater bare vertikale lysstråler å passere gjennom. Med andre ord filtrerer det bort blendende lys som reflekteres fra vann, bakken og ulike overflater, og beskytter øynene våre mot øyestrain og ekstreme endringer i lysforholdene.

Polariserte solbriller er et ideelt valg for sport, gåturer, andre utendørsaktiviteter, og anbefales på det sterkeste for de med lysfølsomme øyne eller de som kjører mye. For kjøring er det ideelle valget solbriller med brune eller grå polariserte linser.

Hvilken Rammeform bør Du Velge for Solbriller?

Når det gjelder formen på solbriller stell, er det viktig å vurdere hvordan du vil bruke dem. For daglig bruk kan du velge mellom mindre former til klassikere, eller til og med ekstremt store solbriller.

Det er viktig å velge en ramme som er mest behagelig for deg og som passer godt på ansiktet ditt. Det er best å velge solbrillestørrelser som dekker områdene rundt øynene så mye som mulig. Når du velger rammer for reseptsolbriller, bør du også vurdere deres krumning.

Hvite Dame Solbriller

Kjøp ditt valgte dame solbriller modell med rask levering.

Hvit Herre Solbrillekolleksjon

Blant de hvite solbrillevariantene kan du velge mellom ulike størrelser og linsfarger for herre solbriller. Linsfargene gir et stilig utseende.

Hvite Brilleprodukter

I tillegg til solbriller kan du bla gjennom vårt utvalg av originale, merkede hvite brilleinnfatninger og bestille den som passer deg best med bare noen få klikk, inkludert gratis hjemlevering.

Hvite briller

I vårt utvalg av damebriller og herrebriller kan du finne brilleinnfatninger i alle former og farger.

Hvite Brilleprodukter i eOptikk-sortimentet

Velg blant vårt eksepsjonelle utvalg av solbriller for kvinner, menn og barn.

Vår nettbutikk selger utelukkende ekte produkter, og vi gir en garanti for ektheten av produktene. Det er viktig å kjøpe bare fra pålitelige og sporbare kilder.