Filtrering
Pris (NOK)
243 kr - 4 476 kr
Kategori
På lager?
Merkevare
Størrelse
Bredde glass
47 - 99
Materiale
Form
Farge innfatning
Linsens farge
Hva søker du etter?
Polarisert

Polariserte solbriller for kvinner

 

888Produkt
 

Polariserte solbriller

Du er kanskje kjent med følelsen når øynene dine er følsomme for skarpt sollys, selv når du bruker solbriller. Dette skjer ofte fordi tradisjonelle solbrillelinser ikke klarer å filtrere ut lysrefleksjoner, blending og blendingslys tilstrekkelig. Polariserte linser løser dette problemet ved å bruke en kjemisk substans, det polariserende materialet. Men hva betyr polarisert, og hva gjør det polariserende materialet?

Polariserte solbriller ble først skapt av Edwin H. Land, som også oppfant det polariserende materialet som kan påføres solbrillelinser og gjøre dem om til polariserte linser og solbriller.

Det polariserende materialet er et veldig tynt, filmaktig, gjennomsiktig nitrocellulosemateriale som er innebygd med mikroskopiske krystaller og sulfatbaserte andre kjemiske stoffer. Linsen utstyrt med polariserende materiale (polarisert linse) tillater bare loddrette orienterte lysstråler å passere gjennom. Med andre ord filtrerer det ut skarpt lys som reflekteres fra vann, bakken og ulike overflater, og beskytter øynene våre mot øye belastning og ekstreme endringer i lysforholdene. Som et resultat gir det en mye mer kontrastfull og behagelig visuell opplevelse sammenlignet med tradisjonelle linser.

  • Ingen mer skarpt lys, refleksjoner
  • Skarpere, mer kontrastfullt syn
  • Fargene er utmerket nytelse og livlige
  • 100% UV-A og UV-B beskyttelse

Polariserte solbriller

Polariserte solbriller er et ideelt valg for sport, gåturer, andre utendørsaktiviteter, og anbefales spesielt for de med lysfølsomme øyne eller de som kjører mye. For kjøring er det mest ideelle valget solbriller med brune eller grå polariserte linser.

Utforsk vårt utvalg av over 1000 polariserte dame-solbriller, polariserte herre-solbriller og polariserte barnesolbriller til virkelig gunstige priser, og finn modellene som passer deg best.

Herres polariserte solbriller

Mange kjente luksusmerker tilbyr modeller av herres polariserte solbriller, tilgjengelig i vår nettbutikk. Du kan finne Oakley solbriller, Ray-Ban solbriller, Polaroid solbriller, Versace herresolbriller, og mange andre luksus herresolbriller fra prestisjetunge merker i vårt utvalg. Ikke gå glipp av våre fremhevede tilbud på herresolbriller!

Dames polariserte solbriller

Mange kjente luksusmerker tilbyr modeller av dames polariserte solbriller, tilgjengelig i vår nettbutikk. Du kan finne Oakley solbriller, Ray-Ban solbriller, Polaroid solbriller, Versace damesolbriller, Michael Kors solbriller, Dolce & Gabbana solbriller, og mange andre luksus damersolbriller fra prestisjetunge merker i vårt utvalg. Ikke gå glipp av våre fremhevede tilbud på damersolbriller!

Barnes polariserte solbriller

Mange kjente luksusmerker tilbyr modeller av barnes polariserte solbriller, tilgjengelig i vår nettbutikk. Du kan finne Oakley solbriller, Ray-Ban solbriller, Polaroid solbriller, og mange andre merker som tilbyr komfortable og kvalitets barnesolbriller. Ikke gå glipp av våre fremhevede tilbud på barnesolbriller!

De gode solbrillerne

Et godt par solbriller må oppfylle tre viktige kriterier for å gi optimal beskyttelse for øynene våre mot skadelig UV-stråling. Sjelen i solbriller er primært linsen, som må oppfylle følgende egenskaper. Viktigst av alt, bør vi bruke solbriller med UV-filtrerende linser som blokkerer skadelige UV-stråler opp til 400 nanometer (UV 400 solbriller). På denne måten er øynene våre beskyttet mot ultrafiolett stråling.

Det andre viktige elementet i et godt par solbriller er å gi tilstrekkelig visuell komfort, selv i veldig sterkt sollys, slik at det beskytter mot blending og skarpe lysstråler. Sist men ikke minst er det viktig at når vi ser gjennom solbrillene våre, ser vi et høykvalitets, kontrastfylt bilde. Hvis disse tre betingelsene er oppfylt, kan vi være sikre på at vi har valgt gode solbriller.

eOptikk - et bredt utvalg av produkter

Vår nettbutikk har et av landets største utvalg av kontaktlinser, briller, solbriller, datamaskinbriller, alltid til de mest gunstige prisene.

Vår nettbutikk selger utelukkende ekte produkter, og vi garanterer naturligvis ektheten av produktene.