Filtrering
Pris (NOK)
210 kr - 4 033 kr
Hva søker du etter?
Kategori
På lager?
Merkevare
Størrelse
Bredde glass
47 - 145
Materiale
Form
Farge innfatning
Type
Linsens farge
Polarisert

Polariserte solbriller for menn

 

881Produkt
 

Polariserte Solbriller

Du er kanskje kjent med følelsen av at øynene blir følsomme for blendende sollys, selv når du bruker solbriller. Dette skjer ofte fordi tradisjonelle solbrillene ikke er i stand til å filtrere refleksjoner, gjenskinn og blendende lys tilstrekkelig. Polariserte linser løser dette problemet med hjelp av et kjemisk stoff, polariseringsmaterialet. Men hva betyr polarisert, og hva gjør polariseringsmaterialet?

Polariserte solbriller ble først laget av Edwin H. Land, som oppfant polariseringsmaterialet som også kan påføres solbrillenes linser, og gjør dermed linsen og solbrillene til polariserte.

Polariseringsmaterialet er en blanding av mikroskopiske krystaller og andre sulfatbaserte kjemiske stoffer "innebygd" i et veldig tynt, filmaktig, gjennomsiktig nitrocellulosemateriale. Polariserte solbrillelinser tillater bare vertikalt orienterte lysstråler å passere gjennom. Dermed filtrerer de ut det blendende lyset som reflekteres fra vann, bakken og andre overflater, samt ulike materielle grenser, og beskytter øynene våre mot øyefatigue og ekstreme lysforholdsendringer. Som et resultat gir de en mye mer kontrastfylt og behagelig visuell opplevelse sammenlignet med tradisjonelle linser.

  • Ingen blendende lys eller refleksjoner
  • Skarpt, mer kontrastfylt syn
  • Fargene oppleves utmerket og lysere
  • 100% UV-A og UV-B beskyttelse

Polariserte Solbriller

Polariserte solbriller er et ideelt valg for sport, gåturer og andre utendørsaktiviteter, spesielt anbefalt for de med følsomme øyne i sollys eller de som kjører mye. For kjøring er det ideelle valget brune eller grå polariserte solbrillelinser.

Bla gjennom vårt utvalg av over 1000 damesolbriller, polariserte herresolbriller og polariserte solbriller for barn, og finn modellene som passer deg best, nå til virkelig gunstige priser.

Herres Polariserte Solbriller

Mange kjente luksusmerker tilbyr modeller for herres polariserte solbriller. Du kan finne Oakley solbriller, Ray Ban solbriller, Polaroid solbriller, Versace herresolbriller og et bredt utvalg av andre luksusmerker for herresolbriller. Ikke gå glipp av våre utvalgte tilbud på herresolbriller!

Dames Polariserte Solbriller

Mange kjente luksusmerker tilbyr modeller for dames polariserte solbriller. Du kan finne Oakley solbriller, Ray Ban solbriller, Polaroid solbriller, Versace damesolbriller, Michael Kors solbriller, Dolce & Gabbana solbriller og et bredt utvalg av andre luksusmerker for damesolbriller. Ikke gå glipp av våre utvalgte tilbud på damesolbriller!

Barnas Polariserte Solbriller

Mange kjente luksusmerker tilbyr modeller for barnas polariserte solbriller. Du kan finne Oakley solbriller, Ray Ban solbriller, Polaroid solbriller og et bredt utvalg av andre merker som tilbyr komfortable og stilige solbriller for barn. Ikke gå glipp av våre utvalgte tilbud på barnas solbriller!

De Riktige Solbrillene

Det er tre viktige faktorer som et par solbriller må oppfylle for å gi optimal beskyttelse for øynene dine mot skadelige UV-stråler. For det første er linsen hjertet av solbrillene og må oppfylle følgende krav. Det viktigste er å bruke en modell med solbriller med UV-filter som filtrerer ut 100% av skadelige UV-stråler opp til 400 nanometer (UV 400 solbriller), slik at øynene dine er beskyttet mot ultrafiolett stråling.

Det andre viktige elementet i et godt par solbriller er at de skal gi deg en behagelig utsikt, selv i veldig sterkt sollys, slik at de beskytter deg mot blending og gjenskinn. Sist, men ikke minst, er det viktig at vi kan se et høykvalitets, kontrastrikt bilde når vi ser ut fra solbrillene våre. Hvis disse tre betingelsene er oppfylt, kan vi være sikre på at vi har valgt de riktige solbrillene.