Filtrering

Ralph Lauren solbriller

 

Ralph Lauren - Reflekterer amerikansk ånd

Ralph Lauren jobbet fra en av filialene til New York Empire State Building, hvor han solgte herreslips. Med denne bakgrunnen utvidet Ralph Lauren-merket seg snart for å inkludere en hel linje med herreklær, som Lauren kalte "Polo", som en hyllest til hans kjærlighet til sport. Etter dette lanserte Ralph Lauren en komplett kolleksjon for kvinner og åpnet senere sin første butikk på Rodeo Drive i det prestisjefylte Beverly Hills.

Ralph Lauren solbriller

Ralph Lauren ble virkelig et av verdens sterkeste motemerker. Ralph Laurens produktlinjer dekker alle områder av mote, inkludert herreklær, dameklær, dameklokker og smykker, og sportsklær. Motetilbehør, som Ralph Lauren solbriller for menn og Ralph Lauren solbriller for kvinner, er også en del av produktutvalget.

Ralph Lauren Kvinnenes Solbrillekolleksjon

Ralph Lauren solbriller for kvinner gjenspeiler enkelhet, sportslighet med luksuselementer. I vår Ralph Lauren solbrillekolleksjon for kvinner kan du finne ikke bare svarte solbrilleprodukter, men også brune, blå eller til og med røde modeller.

Ralph Lauren solbriller for kvinner

Ralph Lauren Menns Solbrillemmodeller

I Ralph Laurens kolleksjon av solbriller for menn kombineres produktene med sportslig eleganse og luksuriøst utseende. Hver Ralph Lauren solbrille for menn er laget av utmerkede materialer og inkluderer både metall- og plastmaterialer.

Ralph Lauren solbriller for menn

Ralph Lauren Brilleinnfatning for Kvinner

Modellene av Ralph Lauren brilleinnfatning fremhever produkter av briller for kvinner. Briller for kvinner fås i forskjellige fargekombinasjoner og materialer. Utvalget av Ralph Lauren-brilleinnfatning for kvinner inkluderer runde, ovale og firkantede former.

Ralph Lauren brilleinnfatning for kvinner

Ralph Lauren Brilleinnfatning Herrekolleksjon

I tillegg til utvalget av briller for kvinner, er det verdt å nevne delene av Ralph Laurens kolleksjon av brilleinnfatning for menn også. Flere luksuriøse design styrker herrebrillekolleksjonen. Velg blant de viste herrebrillene og finn den modellen som passer deg best.

Hvilken Rammeform for Ralph Lauren Solbriller bør du velge?

Når du velger riktig rammeform for Ralph Laurens solbriller, er det verdt å vurdere hvilket formål du vil bruke dem til. For daglig bruk kan du velge mellom mindre former, klassiske stiler, eller til og med ekstremt store solbriller.

Det er viktig å velge en ramme som er mest behagelig for oss og passer godt til ansiktet vårt. Helst bør du velge solbriller som dekker områdene rundt øynene våre så mye som mulig.

Ralph Lauren Solbriller - Polariserende Linser

Linsen i Ralph Laurens polariserende solbriller filtrerer horisontalt ankomne blendende lysstråler, som lys reflektert fra vann, bakken og ulike overflater, og reduserer gjenskinn, og gir dermed en mye bedre visuell opplevelse. Polariserende produkter kan være et utmerket valg for sport, kjøring, gåturer og mer.

Du kan også velge blant flere alternativer blant fargene på polariserende linser.

Materialet til polariserende linser er en blanding av veldig tynnt, filmaktig, transparent nitrocellulosemateriale "plantet" med mikroskopiske krystaller og sulfatbaserte andre kjemiske stoffer. Solbriller med polariserende materiale tillater bare vertikalt orienterte lysstråler å passere gjennom. Det vil si at blendende lys reflektert fra overflater og ulike materialer grenser ikke passerer gjennom linsen.

Ralph Lauren Solbrillekampanje hos eOptikk

Velg blant vårt enestående utvalg av solbriller for kvinner, menn og barn.

Vår nettbutikk selger kun autentiske produkter, og vi garanterer naturligvis ektheten av produktene. Det er viktig å bare kjøpe fra pålitelige, sporbare kilder.