Filtrering
Pris (NOK)
1 180 kr - 2 157 kr
Kategori
På lager?
Merkevare
Størrelse
Bredde glass
55 - 58
Materiale
Form
Farge innfatning
Linsens farge
Hva søker du etter?
Polarisert

Ray-Ban Caravan solbriller

 

11Produkt

Ray-Ban Caravan Solbriller: Omtenking av Ray-Ban Aviator Solbriller

Opprinnelig introdusert i 1957, er Ray-Ban Caravan solbrillene en strømlinjeformet, geometrisk modell, som tilbyr et alternativ til de klassiske Ray-Ban Aviator solbriller. Ray-Ban-logoen er synlig på neseputene og linsene. Caravan har vinklede linser og stel sammenlignet med Aviator sine tågrænsede linser, som er tilgjengelige i polariserte og reseptversjoner i damesolbriller og herresolbriller Ray-Ban-kolleksjonen. Caravan steltypen er lignende pilotbriller, men mer vinklet, med samme stelfarge som de grunnleggende typene i pilotkolleksjonen og også linsens farge.

Bruk Caravan RX 3636V 2501 solbriller i pistolmetall, gull eller sølvstel, og linsens farge kan være krystallgrønn fast, krystallgrå speil eller resept.

Ray-Ban Caravan Solbrille Salg

Ray-Ban brillestel og Ray-Ban solbriller modeller anses å være tidløse klassikere skapt av Bausch + Lomb optiske selskap. Ray-Ban solbriller, inspirert av den ikoniske Ray-Ban Aviators suksess, ble laget i dens bilde. Metallrammens farge og stil har forblitt den samme, men i stedet for tågrænsede linser følger linsene mer vinklede kurver, samtidig som de opprettholder de grunnleggende fargene som er typiske for Aviator herresolbriller.

Ray-Ban-merkemodellene er kjent for sin utmerkede kvalitet og holdbarhet, og dette er ikke annerledes for Caravan solbrillemodeller, da de har et behagelig metallstel som gjør dem ekstremt lette, men likevel holdbare. Produktet er primært designet for menn på grunn av sine større størrelser, men det kan også være et perfekt valg for damer som foretrekker litt større linse- og stelstørrelser og vinklede former.

Ray-Ban Cavaran Brillekolleksjon

Senere, i 1952, ble Ray-Ban Wayfarer solbrillemodellen opprettet, som raskt ble en favoritt blant Hollywood-stjerner som Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson eller James Dean. Et høydepunkt på 1980-tallet var gjenskapingen av Ray-Ban Clubmaster, som omfortolket stilen til Browline-stellet fra slutten av 1940-tallet med litt avslappethet, ukonvensjonelt design og en virkelig distinkt linseform. Det er verdt å nevne en annen klassiker, Ray-Ban hexagonale stel, som har en heksagonal, svært smal metallramme.

Ray-Ban Caravan Solbriller

Ray-Ban Caravan Brillekolleksjon for Kvinner

Kvinner kan velge blant ikoniske modeller i Ray-Bans kvinnelige brillestel kolleksjon, slik som Ray-Ban Aviator briller, Ray-Ban Clubmaster briller, eller til og med Ray-Ban Round briller.

Ray-Ban Caravan Brillekolleksjon for Menn

Salget av Ray-Ban herrebriller inkluderer over 100 Ray-Ban briller, inkludert Ray-Ban Wayfarer briller, Ray-Ban Aviator briller, eller til og med Ray-Ban Hexagonal briller modeller.

Ray-Ban: Ray-Ban Caravan Solbriller, Bredt Utvalg

Det er mange nettbutikker som selger optiske produkter på nettet, men det er viktig å kjøpe bare fra pålitelige, sporbare kilder. Vår optiker selger kun autentiske produkter, og vi garanterer produktets autentisitet.

Velg blant vårt ikoniske utvalg av solbriller for kvinner og menn og dra nytte av våre tilbud på Ray-Ban solbriller i vår nettbutikk.

Ray-Ban Solbriller