Filtrering
Pris (NOK)
1 299 kr - 2 157 kr
Kategori
På lager?
Merkevare
Størrelse
Bredde glass
55 - 58
Materiale
Form
Farge innfatning
Linsens farge
Polarisert

Ray-Ban New Caravan solbriller

 

7Produkt

Ray-Ban New Caravan Solbriller

Opprinnelig lansert i 1957, er Ray-Ban Caravan solbrillene en strømlinjeformet, geometrisk modell, et alternativ til de klassiske Ray-Ban Aviator solbriller. Ray-Ban-logoen er synlig på neseputene og linsene. Caravan har vinklede solbrillelinser og rammer, i motsetning til Aviators tåreformede linser, som er tilgjengelige i polariserte og reseptversjoner i Ray-Bans kolleksjoner for kvinner og menn. Derfor er Caravan-rammetypen lignende pilotbriller, bare mer vinklet, med ramme og linsefarge som matcher de grunnleggende fargene i pilotkolleksjonen.

Bruk Caravan RB3136 solbrillene i stålgrå, gull eller sølv metallrammer, og linsens farge kan være krystallgrønn massiv, krystallgrå speil eller resept.

Ray-Ban brillestel og solbrille modeller anses som tidløse klassikere, skapt av det optiske selskapet Bausch + Lomb. Inspirert av suksessen til den ikoniske Ray-Ban Aviator, ble disse laget etter dens mønster. Metallrammens farge og stil forblir den samme, men i stedet for de tåreformede linsene, følger linsene mer vinklede kurver, samtidig som de beholder de grunnleggende fargene i Aviator solbriller for menn.

Ray-Ban-modellene er kjent for sin utmerkede kvalitet og holdbarhet, og det samme gjelder for Caravan solbriller, da de har en behagelig følelse, med en metallramme, noe som gjør dem ekstremt lette, men holdbare modeller. Selv om de primært er designet for menn på grunn av størrelsen, kan de også være et perfekt valg for kvinner som foretrekker noe større linse- og rammestørrelser og vinklede former.

Ray-Ban Solbrillesamling - Alt du ønsket å vite

Ray-Ban brillestel og solbrillemodeller anses som tidløse klassikere, skapt av det optiske selskapet Bausch + Lomb på 30-tallet. De første Ray-Ban solbrillene ble utviklet på vegne av US Air Force og var laget for piloter. Kommisjonen oppfordret til utviklingen av en spesiell solbrille som til slutt resulterte i grønne linser, Ray-Ban pilot solbrillene, Ray-Ban Aviator.

Senere, i 1952, ble Ray-Ban Wayfarer solbrillemodellen skapt, som raskt ble en favoritt blant Hollywood-stjerner som Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson eller James Dean. Et høydepunkt på 1980-tallet var gjenskapingen av Ray-Ban Clubmaster, som omfortolket stilen til 1940-tallets Browline-stel med litt løshet, utradisjonelt design og en virkelig karakteristisk linses form. Det er også verdt å nevne en annen klassiker, Ray-Ban hexagonal stel, som viser en hexagonal, virkelig smal metallrammetype.

Ray-Ban Caravan Solbriller

Ray-Ban Solbriller: Rabatterte solbriller i et bredt utvalg

Det er mange nettbutikker som selger optiske produkter på nettet, men det er viktig å bare kjøpe fra pålitelige, sporingsbare kilder. Vår optiker selger bare autentiske produkter, og vi garanterer ektheten av produktene.

Bla gjennom vårt ikoniske kvinnenes solbriller og herresolbriller utvalg og dra nytte av våre eOptikk.no Ray-Ban solbriller salg tilbud.

Ray-Ban Solbriller