Filtrering
Materiale
Brillens bredde
-
106 mm - 133 mm
Bredde glass
-
44 mm - 58 mm
Nesebro
-
14 mm - 22 mm
Lengde stang
-
125 mm - 150 mm
Høyde glass
-
26 mm - 52 mm
Form
294 stk produkt

Original brand warranty

14 days money back guarantee

Ray-Ban-briller: historien om en tidløs klassiker

Ray-Ban-rammer er opprettelsen av det optiske selskapet Bausch + Lomb, som skapte merket på 1930-tallet og har siden blitt en global suksess. De første Ray-Ban-solbrillene ble bestilt av US Air Force og ble laget for piloter. Forespørselen var å utvikle et par spesielle solbriller, som til slutt førte til Ray-Ban Aviator, et par Ray-Ban aviator-solbriller med grønne linser.

I 1952 ble også de ikoniske Ray-Ban Wayfarer-solbrillene skapt og ble snart en favoritt blant Hollywood-stjerner som Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson og James Dean. Så, på 1980-tallet, var et av høydepunktene Ray-Ban Clubmaster, en reimagining av Browline-innfatningen fra slutten av 1940-tallet, med en avslappet følelse, et uvanlig design og en virkelig særegen linseform. Også verdt å nevne er en annen klassiker, Ray-Ban sekskantet ramme, en sekskantet design med en veldig smal metallform.

Damer kan bla gjennom utvalget av Ray Ban-rammer for kvinner, mens menn kan velge mellom de stilige brikkene i Ray Ban-innrammer for menn. Også populær er samlingen av Ray Ban-rammer for barn, noe som betyr at hele familien kan bære det ikoniske merket. Utforsk samlingen av nesten 1000 Ray-Ban-rammer på vår nettside eOptikk.

 

 

Ray-Ban solbriller

Ray-Ban har produsert ikoniske og fasjonable, globalt anerkjente solbrilledesign i flere tiår, og det ser ut som de ikke har til hensikt å forsvinne fra den offentlige bevisstheten med det første. Aviator-, Wayfarer- og til og med Clubmaster-modellene nevnt ovenfor var imidlertid bare begynnelsen. I løpet av de siste tiårene har de gitt verden en rekke fantastiske modeller, som Ray-Ban Erika eller Ray-Ban Justin, som har blitt favoritter til den yngre generasjonen.

 

 

Ray-Ban briller - verdensmerker til lave priser, bredt utvalg

Alle kan finne et kvalitetspar med Ray-Ban-briller som passer deres personlighet, så i tillegg til å være garantert den laveste prisen for Ray-Ban-brilleinnfatninger, kan du spare tid. Og hvis du vil prøve rammene du har valgt, kan du enkelt gjøre det fordi Ray-Ban-rammer som er evige Ray-Ban-rammer også er tilgjengelig på nett, og du kan se hvilken innfatning som passer perfekt til ansiktsformen din. Prøv et par briller nå på vår nettside eOptikk.

Det er viktig å nevne at våre optikere kun selger originale produkter og vi garanterer ektheten til produktene våre. Brillene dine er laget av våre kvalifiserte og erfarne optikere, som bryr seg om å gi deg de beste kvalitetsproduktene.

 

 

Ray-Ban-brillekampanjevideoer