Filtrering
Pris (NOK)
90 kr - 261 kr
Hva søker du etter?
På lager?
Merkevare
Produsent
Pakkestørrelse
For plan

Spray & Clean kontaktlinsepleie

Menicon Spray & Clean er en konserveringsmiddelfri løsning indikert for rengjøring av alle harde, gassgjennomtrengelige kontaktlinser for å fjerne avleiringer.

3Produkt

    Spray and Clean Liquid fjerner avleiringer raskt og enkelt for den mest komfortable bruken av harde kontaktlinser hver dag. Bruk av Menicons Spray & Clean-løsning forhindrer irriterte øyne. Den inneholder ingen konserveringsmidler, er en skånsom rengjøringsløsning og er derfor egnet for personer med sensitive øyne. Sprayen er kompatibel med alle gassgjennomtrengelige linser.

    Spray & Clean er enkel å bruke. Den inneholder både anioniske og ikke-ioniske overflateaktive stoffer, så det er viktig å skylle linsene med Menicare Plus-oppløsning for harde kontakter etter bruk av sprayen. Spray aldri direkte inn i øyet og ikke bruk for myke linser.

    Det første trinnet er å fjerne en hard kontaktlinse fra øyet og legge den i håndflaten. Påfør deretter Spray & Clean-løsningen på linsen og gni linsen forsiktig mellom fingrene. Skyll linsen med MeniCare Plus-løsning, og plasser deretter linsen i en pose fylt med MeniCare Plus-løsning for desinfeksjon over natten. Gjør det samme for det andre objektivet. Etter bruk, lukk flasken godt og kast eventuell gjenværende oppløsning etter 3 måneder.