Filtrering

Swarovski Solbriller

 

Swarovski - Krystall og Rhinsten

Swarovski er en østerriksk glassprodusent med hovedkontor i Wattens, Østerrike, og har vært i drift som et familieforetak siden det ble grunnlagt av Daniel Swarovski i 1895.

Swarovski

Selskapet er delt inn i tre hovedbransjer: Swarovski Crystal Business, som primært produserer krystallglass, smykker og tilbehør; Swarovski Optik, som produserer optiske instrumenter som teleskoper, riflesikter og kikkerter; og Tyrolit.

Swarovski Dame Solbriller

Hvert enkelt stykke i Swarovskis dame solbrille kolleksjon utstråler en stilig og elegant fremtoning. Blant Swarovski solbrillestykker kan du finne svarte, brune, lilla, rosa, grå, sølv, blå, grønne, oransje eller til og med blå farger.

Swarovski solbriller

Linsens farge på solbrillene kan også variere. Det er flere kombinasjoner tilgjengelig for solbriller. Når du velger det perfekte produktet, kan en svart solbrilleramme matches godt med svarte, brune, grå eller grønne linser.

Swarovski solbriller lilla

Produsenten bruker ofte nyanser av lilla til solbriller, både til rammen og linsen. Rhinsten er også et dekorativt element i solbriller. Rhinsten-solbriller har satt en stiltrend.

Swarovski lilla solbriller

Swarovski Dame Brillestel og Swarovski Rhinsten Brillestel

Brun, svart og grønne stel finnes også blant Swarovski produkter av dame brillestel. Swarovski rhinsten brillestel er ikoniske dekorative elementer typiske for merket. Et Swarovski brillestel er et perfekt valg for enhver anledning.

Swarovski rhinsten brillestel

Bla gjennom det fremhevede Swarovski dame brillestellet produktutvalget og finn modellen som passer best for deg.

Swarovski Solbriller - Hvilken Rammeform å Velge?

Når du vurderer den passende rammeformen for Swarovski solbriller, er det verdt å tenke på hvilket formål du vil bruke dem til. For daglig bruk kan du velge mellom mindre former til klassiske, eller til og med ekstremt store solbriller.

Det er viktig å velge en ramme som er mest behagelig for deg og som passer godt på ansiktet ditt. Det er tilrådelig å velge solbrillestørrelser som dekker områdene rundt øynene så mye som mulig.

Swarovski Solbriller - Polariserende Linser

Linsen i originale Swarovski polariserende solbriller filtrerer ut horisontalt innkommende blendende lysstråler, som lys reflektert fra vann, land og ulike overflater, og reduserer dermed gjenskinn og gir dermed en mye bedre visuell opplevelse. Polariserende produkter kan være et utmerket valg for sport, kjøring og gåturer.

Swarovski solbriller polariserende linser

Det er også flere alternativer for fargen på polariserende linser.

Det polariserende linsmaterialet er en blanding av veldig tynn, filmaktig, gjennomsiktig nitrocellulosemateriale "plantet" med mikroskopiske krystaller og sulfatbaserte andre kjemiske stoffer. Solbriller med polariserende materiale tillater bare vertikalt orienterte lysstråler å passere gjennom. Med andre ord passer skinnende lys reflektert fra overflater og ulike materielle grenser ikke gjennom linsen.

Swarovski Solbriller Kampanje

Velg blant vårt enestående utvalg av solbriller for kvinner, menn og barn.

Vår optiker selger kun autentiske produkter, og vi garanterer naturligvis ektheten av produktene. Det er viktig å kjøpe kun fra pålitelige og sporbare kilder.

Swarovski Solbriller i eOptikk.no Utvalget

I vår nettbutikk kan du velge blant et stort utvalg av solbriller for kvinner, briller for kvinner, briller for menn, og solbriller for menn.