Filtrering
Materiale
Brillens bredde
-
111 mm - 134 mm
Bredde glass
-
46 mm - 58 mm
Nesebro
-
15 mm - 23 mm
Lengde stang
-
130 mm - 150 mm
Høyde glass
-
31 mm - 49 mm
Form
244 stk produkt

Original merkevare garanti

14 dagers pengene tilbake-garanti

Tommy Hilfiger: designet for elskere av sporty stil

Tidlig i karrieren begynte Tommy Hilfiger å selge røkelse, plater, trapesbukser og andre moteartikler under navnet The People's Place under hippietiden. Fans av Jimi Hendrix, The Beatles og The Rolling Stones gikk amok for moteproduktene han tilbød.

Til å begynne med var utvalget begrenset til sportsklær for menn. Fet reklame gjorde raskt det amerikanske merket Tommy Hilfiger kjent og ettertraktet. Tommy Hilfiger ble et av de mest populære merkene, og tilbyr sine kunder et høyt nivå av stil, kvalitet og verdi.

En Tommy Hilfiger brilleinnfatning representerer sporty og ren eleganse. På eOptikk kan du finne et komplett utvalg av Tommy Hilfiger-briller for kvinner, briller for menn og innfatninger for barn.

Tommy Hilfiger briller

Tommy Hilfiger brilleinnfatninger kombinerer kvalitet, komfort og stil i eksklusive design for alle aldre. Hvert produkt bærer merkets signaturstil.

Typer Tommy Hilfiger-rammer inkluderer sperrerammer, gjennomhullede rammer og helrammer. Det finnes et komplett utvalg av rammefarger. I tillegg til klassiske røde, blå og hvite, er det også svarte og brune design. Du kan også søke etter innfatningsfarge for å finne briller som matcher formen på ansiktet ditt. Det er også viktig å velge riktig rammestørrelse. Det er enkelt å søke på nettsiden vår og å bruke produktfilteret er en barnelek.

Rammetypen vil hjelpe deg å velge den rammen som passer best til ansiktsformen din. Flere typer linser kan naturlig monteres i innfatningen. I tillegg til klassiske linser kan du bestille briller med blått lysfiltrerende belegg, selv med gratis hjemlevering.

 

Tommy Hilfiger herrebriller

I tillegg til eksklusive damebriller kjennetegnes Tommy Hilfiger herrebriller av en sporty eleganse. Vårt sortiment omfatter både metall- og plastrammer, avhengig av rammematerialet. Rammematerialet kan være viktig i bruk, da det avhenger av din personlighet om du vil ha et solid og slitesterkt produkt til å pryde ansiktet ditt eller et eksklusivt og delikat stykke. Merkevarer er opptatt av å sikre at både menn og kvinner er glade for å kjøpe produktene deres.


I tillegg til briller, utforske Tommy Hilfiger-solbrilleserien. Du kan velge mellom et bredt utvalg av farger og typer solbriller. Se samlingen nå på eOptikk .

 

 

Handle briller på nett

I dag er det å kjøpe briller på nett en naturlig, rask og enkel prosess. For å bestille brillene dine trenger du bare velge en innfatning og vite hvilke linser du trenger og noen få detaljer fra øyetesten.

Alle brillene våre er fra anerkjente produsenter og vi garanterer 100 % autentisitet for merkebriller. Vi vet at det ikke er et lett valg å finne de riktige brillene, så vi kan hjelpe deg med å velge de riktige innfatningene for deg ved hjelp av et virtuelt speil og denne ansiktsform - innfatningsformvelgeren. Hvis du fortsatt ikke er sikker, ser vi deg gjerne og hjelper deg med å finne den riktige rammen.

 

Globale merkevarer i et eksklusivt miljø

På eOptikk finner du de beste Tommy Hilfiger-brillene til de beste prisene, garantert merkeekthet og garanti for produktets autentisitet. I vår nettbutikk kan alle finne kvalitets Tommy Hilfiger-briller som passer perfekt til deres personlighet. Basert på informasjonen du får fra synsundersøkelsen din, vil brillene dine bli laget av våre kvalifiserte og erfarne optikere, som sørger for å gi deg de beste kvalitetsproduktene, selv med gratis hjemlevering.

Optikerne holder til i sentrum av Budapest og du kan få en synsundersøkelse eller en synsprøve på stedet.