Filtrering
Pris (NOK)
1 074 kr - 2 493 kr
Kategori
På lager?
Merkevare
Størrelse
Bredde glass
49 - 99
Materiale
Form
Farge innfatning
Linsens farge

Tommy Hilfiger solbriller for kvinner

 

68Produkt
 

Tommy Hilfiger Solbriller

Tommy Hilfiger, en amerikansk designer, ble født i 1951 i delstaten New York. Han grunnla sitt eget motefirma i 1984, men virkelig suksess kom ikke før på 1990-tallet da han vant tittelen Men's Fashion Designer of the Year.

Tommy Hilfiger har vokst til å bli et av de mest populære merkene. Tommy Hilfiger solbriller tilbyr høy stil, kvalitet og verdi for kundene.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Solbriller i eOptikk.no's Kolleksjon

En Tommy Hilfiger solbrille gjenspeiler eleganse og sportslig utseende. I vår nettbutikk kan du finne et bredt utvalg av Tommy Hilfiger solbriller for kvinner og det komplette utvalget av Tommy Hilfiger solbriller for menn.

Tommy Hilfiger Damesolbriller på Salg

Målet med å skape solbrillekolleksjonene var å designe modeller som kan brukes selv i travle hverdager. De stilige delene av Tommy Hilfiger damesolbrillekolleksjonen er laget av lette materialer, er komfortable og elegante. I tillegg til klassiske solbriller, er også de nyeste moteriktige versjonene tilgjengelige.

Tommy Hilfiger damesolbriller Tommy Hilfiger solbriller

Du kan velge blant en rekke former, inkludert firkantet, rund, oval eller pilotformer. Det er også mange alternativer for linsefarge for å velge produktet som passer deg best. Kolleksjonen er forsterket med merkets karakteristiske blå, røde, hvite farger, samt brune, svarte, grå og rosa produkter.

Tommy Hilfiger Herresolbriller Utvalg

Tommy Hilfiger herresolbrillekolleksjonen tilbyr et utvalg av farger og former. Herresolbrilleproduktene har merkets karakteristiske blå, røde, hvite farger, samt brune og svarte produkter.

Tommy Hilfiger herresolbriller

Tommy Hilfiger Briller på Salg

Tommy Hilfiger briller inkluderer trådrammer, rammeløse og fulle rammer. Å søke etter rammefarge kan også hjelpe til med å velge de perfekte brillene som passer ansiktsformen din. Det er også viktig å velge riktig størrelse for damebriller eller herrebriller. Å søke og velge produkter på nettsiden vår er enkelt, og bruk av produktfilteret gjør det enda enklere.

Tommy Hilfiger briller