Filtrering
Pris (NOK)
996 kr - 2 493 kr
Kategori
På lager?
Merkevare
Størrelse
Bredde glass
49 - 99
Materiale
Form
Farge innfatning
Linsens farge
Hva søker du etter?

Tommy Hilfiger solbriller for menn

 

139Produkt
 

Tommy Hilfiger Solbriller

I begynnelsen av Tommy Hilfigers karriere, under hippie-æraen, begynte han å selge røkelse, plater, bell-bottoms og andre moteprodukter under navnet The People's Place. Fans av Jimi Hendrix, The Beatles og den amerikanske The Rolling Stones jublet over moteproduktene han tilbød.

Tommy Hilfiger Solbriller

Tommy Hilfiger, en amerikansk designer født i 1951 i delstaten New York, grunnla sitt eget motehus i 1984, men ekte suksess kom ikke før på nittitallet da han ble tildelt tittelen Årets Herremote-designer. Hilfigers portefølje inkluderer moteklær, fottøy og vesker samt ulike motetilbehør og solbriller.

I utgangspunktet inkluderte sortimentet kun herre sportsklær. Dristige og dristige annonser gjorde raskt det amerikanske Tommy Hilfiger-merket kjent og ettertraktet. Tommy Hilfiger har vokst til å bli en av de mest populære merkene, og tilbyr høy stil, kvalitet og verdi til sine kunder.

Tommy Hilfiger Solbriller hos eOptikk.no

Tommy Hilfiger solbriller representerer sportslig og ren eleganse. I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av Tommy Hilfiger solbriller for kvinner og det komplette utvalget av Tommy Hilfiger solbriller for menn.

Tommy Hilfiger Menns Solbrillesamling

Innenfor Tommy Hilfiger solbrillesamling for menn kan du velge mellom ulike farger og former. Solbriller for menn inkluderer typiske merkefarger som blå, rød og hvit, samt brune og svarte produkter som utvider utvalget.

Tommy Hilfiger menns solbrilleproduktTommy Hilfiger Blå Linse

Stilen representert av Tommy Hilfiger-merket anbefales for alle aldre.

Du kan velge mellom firkantede, runde, ovale eller pilotformer i produktutvalget. Det er også mange alternativer for linsefarger for å passe din preferanse.

Tommy Hilfiger Kvinner Solbrillesalg

Målet med å lage solbrille samlingene var å lage modeller som kan brukes selv i travel hverdagsliv, men selvfølgelig inkluderer samlingene også elegante stykker egnet for festlige anledninger. Tommy Hilfiger kvinner solbriller kolleksjonen har stykker laget av lette materialer, komfortable og elegante. I tillegg til klassiske design, er de nyeste moteriktige, fargerike linsmodellene også tilgjengelige i vår nettbutikk.

Tommy Hilfiger Kvinner Solbriller

Tommy Hilfiger Briller, med Online Prøv-På Alternativ

Tommy Hilfiger brille kolleksjonene kombinerer kvalitet, komfort og elegant stil i en eksklusiv design for alle aldre.

Tommy Hilfiger Brilleinnfatning

Tommy Hilfiger briller utvalget inkluderer innfatninger uten ramme, trådramme og hel innfatning. Fargeutvalget for innfatningene er omfattende, inkludert klassiske røde, blå, hvite, samt svarte og brune modeller. Søk etter innfatningsfarge er egnet for å velge briller som passer ansiktsformen din. Det er også viktig å velge riktig innfatningsstørrelse. Søking og valg av produkter på nettsiden vår er enkelt med produktfilteret.

Solbriller - Polariserende Linser

Polariserte solbriller modellene har linser som filtrerer horisontalt innkommende blendende lysstråler, som lys reflektert fra vann, bakken eller ulike overflater, reduserer blendingen og gir en mye bedre visuell opplevelse. Polariserende produkter er et utmerket valg for sport, kjøring og spaserturer.

Tommy Hilfiger Solbriller Salg hos eOptikk.no

Velg blant vårt eksepsjonelle utvalg av solbriller for kvinner, menn og barn til rimelige priser, lavere enn de anbefalte utsalgsprisene.