All in One Light (360 ml)

Kontaktlinseløsninger
69 NOK
Henter lagerinformasjon.
- +

Informasjon

Merke
All in One
Produsent
CooperVision
Pakkestørrelse
mer enn 300 ml
Type
Multifunksjonell løsning
Produktkode
AIOL360

Detaljer

All in One Light (360 ml), kontaktlinsevæske med etui

MULTIFUNKSJONELL VÆSKE FOR FØLSOMME ØYNE

For alle typer myke kontaktlinser, inkludert silikonhydrogel-linser.

BRUKSANVISNING

Rengjør, desinfiserer, oppbevarer, fukter, smører, skyller og fjerner avleiringer.

KAN BRUKES TIL DE FLESTE KONTAKTLINSER

DE FLESTE PROBLEMER SKYLDES MANGLENDE OVERHOLDELSE AV INSTRUKSJONENE FOR KONTAKTLINSEPLEIE.

Bruk den væsken som er anbefalt av optiker eller optiker som foreskrev kontaktlinsene.

For å unngå problemer og sikre komfortabel bruk er det viktig at du utfører trinn 1.2 og 3 hver dag.

Trinn 1 - rengjøring Vask, skyll og tørk hendene grundig før du fjerner linsene. Legg linsen i håndflaten og drypp noen dråper flerbruksvæske over den. Gni forsiktig begge sider av linsen med fingertuppen i ca. 15-20 sekunder.

Trinn 2 - Skyll Etter rengjøring, skyll linsene med multifunksjonsvæsken.

Trinn 3 - Desinfiser Fjern dekselet på kontaktlinseetuiet og plasser den venstre linsen i den venstre holderen og den høyre linsen i den høyre holderen, fyll deretter etuiet med multifunksjonsvæsken opp til den indre kanten og lukk dekselet godt. La linsen ligge i væsken i minst 4 timer eller over natten.

Ved lengre oppbevaringstid - 7 dager eller mer - anbefales det å desinfisere linsene på nytt.

RENGJØRING AV LINSESKAPET Etter bruk, skyll linseetuiet grundig med flerbruksvæsken eller steril saltvannsløsning og la det tørke.

Ikke bruk såpe eller vaskemiddel. Når kontaktlinseetuiet ikke er i bruk, skal det oppbevares tørt og skiftes ut så ofte som anbefalt av foreskrivende øyelege eller optiker. Ikke skyll kontaktlinsen eller kontaktlinseetuiet med vann fra springen.

KOMFORTABELT SYN For å sikre behagelig bruk og riktig fukting av linsene, drypp noen dråper multifunksjonell væske på begge sider av linsen før du setter den inn i øyet.

ADVARSEL!

IKKE BRUK FLERE VÆSKER SAMTIDIG.

Før du bruker medisiner som dryppes i øyet mens du bruker kontaktlinser, må du rådføre deg med øyelegen eller optikeren som foreskriver kontaktlinsene. Ikke bruk hvis originalhetten er skadet. Ved irritasjon, stopp bruken umiddelbart, ta ut linsene og rådfør deg med foreskrivende øyelege eller optiker. Slutt å bruke væsken etter tre måneder etter åpning. Kontaktlinsepleieprodukter skal oppbevares utilgjengelig for barn. Ikke fjern lokket på oppbevaringsetuiet når du oppbevarer kontaktlinser. Ikke berør dispenseringsåpningen på flasken mot noen overflate.

Sett alltid lokket på flasken igjen etter bruk. Oppbevares mellom 4 °C og 30 °C. Ikke skyll kontaktlinsen eller kontaktlinseetuiet med vann fra springen. Kontaktlinseetuiet bør rengjøres regelmessig og skiftes ut så ofte som anbefalt av foreskrivende øyelege eller optiker.

Av hensyn til øyets sikkerhet må du ikke gjenbruke væsken. Hvis linsene oppbevares i væsken i mer enn 7 dager, anbefales det å gjenta desinfiseringsprosedyren. Ikke bruk etter utløpsdatoen som er angitt på flasken og esken.

Oppbevar kontaktlinseetuiet i horisontal stilling og på et trygt sted (utilgjengelig for barn) under desinfisering.

Sammensetning: PHB, Sodium Chlorde, Sodium Phosphate

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blant de første som får vite om våre kampanjer og nyheter