Filtrering
Pris (NOK)
387 kr - 1 134 kr
Kategori
På lager?
Merkevare
Størrelse
Bredde glass
49 - 99
Materiale
Form
Farge innfatning
Linsens farge
Hva søker du etter?
Polarisert

Polaroid solbriller for kvinner

 

548Produkt
 

Polaroid Solbriller for kvinner

Polaroid er en av de mest populære og lengst eksisterende brille- og solbrille merker i Europa. Produktene deres kombinerer underholdende, moderne former med kvalitet og mote. Solbrillemodellene deres har også blitt kjent som det ledende merket for polariserte linser.

Vår butikk tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert retroinspirerte Polaroid pilot solbriller, spennende katteøye solbriller, tradisjonelle runde solbriller, samt mer strømlinjeformede, moderne firkantede og rektangulære solbrillemmodeller. Ovale og avrundede modeller supplerer ytterligere utvalget, slik at alle kan finne de Polaroid solbrillene som passer best til ansiktsformen og stilen deres.

Polaroid solbriller

Det polariserte glasset

Merket Polaroid ble kjent for å oppfinne det polariserte materialet som brukes i briller og linseproduksjon. Men hva betyr polarisering, og hvorfor er Polaroid solbriller bra?

Verdens første polariserte solbriller ble laget av Edwin H. Land, som oppfant det polariserende materialet som kan påføres solbrillenes linser og gjøre dem polariserte solbriller.

Polariserte solbriller med polarisert materiale filtrerer horisontalt ankomne blendende lysstråler, for eksempel de som reflekterer fra vann, land og ulike overflater, og tillater bare vertikale lysstråler å passere gjennom. De reduserer også blending, noe som gir en mye bedre synsopplevelse. De er spesielt egnet for sport, kjøring, gåturer eller rett og slett for de som har spesielt følsomme øyne for lys.

Polaroid Solbriller for kvinners samling

Polaroid solbrillesamlingen for kvinner inkluderer både moderne og klassiske grunnleggende modeller. Velg mellom svart, brun, grå og andre fargekombinasjoner og bestill dine favoritt kvinners Polaroid solbriller.

Polaroid Menns solbriller Utvalg

I vår nettbutikk vil du ikke bli skuffet over utvalget av Polaroid menns solbriller. Polaroid menns solbrillemmodeller følger de nyeste trendene hver sesong, slik at alle kan finne sine favoritt solbriller etter sine preferanser.

Polaroid Barns solbriller

Solbriller for alle aldre! I tillegg til Polaroid kvinners og menns solbriller inkluderer sortimentet vårt Polaroid barns solbrillemmodeller. La oss ta vare på barns øyne i hver sesong.

Polariserte solbriller i eOptikk.no Utvalg

I vår nettbutikk tilbyr vi et bredt utvalg av Polaroid kvinner solbriller. Vi selger bare ekte produkter og garanterer ektheten av produktene. Velg mellom Polaroid barns solbriller og Polaroid menns solbriller priser og tilbud.

Polaroid Briller

Velg blant de nyeste delene i Polaroid briller samlingen. Oppdag de moderne og ungdommelige stilene til kvinnelige briller og mannlige briller og kjøp dine favorittbriller.

Polaroid Solbriller Kampanjevideoer