Filtrering
Pris (NOK)
354 kr - 1 134 kr
Kategori
På lager?
Merkevare
Størrelse
Bredde glass
47 - 99
Materiale
Form
Farge innfatning
Linsens farge
Hva søker du etter?
Polarisert

Polaroid solbriller for menn

 

523Produkt
 

Polaroid Solbriller til menn til gunstige priser

Polaroid er et av de mest populære, eldste og respekterte merkene innen briller og solbriller. Produktene deres kombinerer underholdende, moderne former med kvalitet og mote. Solbrillene deres har også blitt kjent som det ledende merket innen polariserte linser.

I vårt brede utvalg av produkter finner du retroinspirerte Polaroid pilot-solbriller, spennende katteøye-solbriller, tradisjonelle runde solbriller, samt mer strømlinjeformede, moderne firkantede og rektangulære modeller av solbriller. Ovale og avrundede modeller supplerer utvalget slik at alle kan finne de Polaroid-solbrillene som passer best til ansiktsformen og stilen deres.

Polaroid solbriller

Den polariserte linsen

Polaroid-merket ble kjent for å oppfinne det polariserte materialet som brukes i brille- og linsproduksjon. Men hva betyr polarisering, og hvorfor er Polaroid-solbriller gode?

Polariserte solbriller ble først skapt av Edwin H. Land, som oppfant det polariserende materialet som kunne påføres linsene til solbriller, og dermed polariserte linsen og samtidig gjorde den om til et par solbriller.

Solbriller utstyrt med polariseringsmateriale filtrerer ut horisontalt ankomne lysstråler, for eksempel lys som reflekterer fra vann, bakken og ulike overflater, og tillater bare de vertikale lysstrålene å passere gjennom. De reduserer også gjenskinn og gir en mye bedre synsopplevelse. De er spesielt egnet for sport, kjøring, gåturer eller rett og slett for de som har øyne som er spesielt følsomme for lys.

Polaroid Solbriller for menn - kolleksjon

Du vil ikke bli skuffet over Polaroid solbriller for menn i vår nettbutikk og hos optikeren vår. Polaroids solbrillemodeksemplarer for menn følger de nyeste trendene hver sesong, slik at alle kan finne favorittsolbrillene sine i henhold til preferansene sine.

Polaroid Solbriller for kvinner - kolleksjon

I Polaroid-solbrillekolleksjonen for kvinner kan du finne både moderne og klassiske stykker. Velg mellom svart, brunt, grått og andre fargekombinasjoner.

Promotering av Polaroid Barnesolbriller

Solbriller for alle aldre! I tillegg til Polaroid solbriller for kvinner og menn, inkluderer sortimentet vårt også Polaroid barnesolbriller modeller. La oss ta vare på barnas øyne i hver sesong.

Polariserte solbriller i eOptikk-sortimentet

I vår optikers nettbutikk tilbyr vi en fremtredende kampanje for Polaroid solbriller for kvinner. Vi selger kun originale produkter, og vi garanterer ektheten av produktene. Velg blant Polaroid barnesolbriller og Polaroid herresolbriller priser og tilbud.

Polaroid Briller

Velg blant de nyeste stykkene fra Polaroid brillekolleksjonen. Oppdag den moderne og ungdommelige stilen til damesolbriller og herresolbriller og kjøp favorittbrillene dine.

Polaroid Solbriller Kampanjevideoer