Filtrering
Pris (NOK)
159 kr - 870 kr
Kategori
På lager?
Merkevare
Størrelse
Bredde glass
42 - 54
Materiale
Form
Farge innfatning
Linsens farge
Hva søker du etter?
Polarisert

Polaroid solbriller for barn

 

126Produkt
 

Polaroid solbriller for barn til rimelige priser

Polaroid er en av de mest populære og eldste kjente og respekterte brille- og solbrillemerkene. Produktene deres kombinerer underholdende, moderne former med kvalitet og mote. Solbrillemodellene deres har også blitt berømte som det ledende merket innenfor polariserte linser.

I vårt brede utvalg av produkter kan du finne retroinspirerte Polaroid pilotbriller, spennende katteøye-solbriller, tradisjonelle runde solbriller, samt mer strømlinjeformede, moderne firkantede og rektangulære solbrillemodeller. Ovale og avrundede modeller supplerer ytterligere utvalget slik at alle kan finne de Polaroid solbrillene som passer best til deres ansiktsform og stil.

Polaroid solbriller

Den polariserte linsen

Polaroid-merket ble kjent for å oppfinne det polariserte materialet som brukes i brille- og linseproduksjon. Men hva betyr polarisering, og hvorfor er Polaroid solbriller bra?

Polariserte solbriller ble først skapt av Edwin H. Land, som oppfant det polariserende materialet som kunne påføres solbrillenes linser, og dermed polariserte linsen og samtidig gjorde den til et par solbriller.

Solbriller utstyrt med polarisert materiale filtrerer ut horisontalt ankomne refleksstråler, for eksempel lys som reflekteres fra vann, bakken og ulike overflater, slik at bare de vertikale lysstrålene kan passere gjennom. De reduserer også blending, og gir en mye bedre synsopplevelse. De er spesielt egnet for sport, kjøring, gåturer, eller rett og slett for de hvis øyne er spesielt sensitive for lys.

Polaroid barnesolbrillekampanje

Solbriller for alle aldre! I tillegg til Polaroid solbriller for kvinner og menn, inkluderer vårt utvalg også modeller av Polaroid solbriller for barn. La oss ta vare på barnas øyne i alle årstider.

Polaroid kvinnesolbrillekolleksjon

I Polaroid kvinnesolbrillekolleksjonen kan du finne både moderne og klassiske brikker. Velg mellom svart, brun, grå, og andre fargekombinasjoner og bestill dine favoritt kvinnesolbriller fra Polaroid.

Polaroid herresolbrillekolleksjon

I vår nettbutikk vil du ikke bli skuffet over Polaroid herresolbrillekolleksjonen. Polaroid herresolbrillemodeller følger de nyeste trendene hver sesong, slik at alle kan finne sine favoritt solbriller.

Polariserte solbriller i eOptikk.no-sortimentet

I vår optiker nettbutikk tilbyr vi en fremtredende Polaroid kampanje for kvinnesolbriller. Vi selger bare originale produkter, og vi garanterer ektheten av produktene. Velg blant priser og tilbud på Polaroid barnesolbriller og Polaroid solbriller for menn.

Polaroid solbrillekampanjevideoer