Filtrering
Pris (NOK)
1 164 kr - 2 193 kr
Kategori
På lager?
Merkevare
Størrelse
Bredde glass
49 - 57
Materiale
Form
Farge innfatning
Linsens farge
Hva søker du etter?
Polarisert

Ray-Ban Clubmaster solbriller

 

40Produkt
 

Definerende egenskaper ved Ray-Ban Clubmaster solbriller

Som browline-rammer, som var ganske populære på 1950- og 1960-tallet, er den øvre delen av Ray-Ban Clubmaster-rammen mye tykkere, dristigere enn den nedre delen, og følger de naturlige linjene til øyenbrynene. Tradisjonelt er den øvre delen av rammen laget av plast eller acetat, mens resten av rammen vanligvis er laget av metall.

Ray-Ban Clubmaster solbriller fås i mange fargekombinasjoner, størrelser og varianter, noe som gjør det til en virkelig klassisk modell som passer perfekt til de fleste ansiktsformer, hodestørrelser og hudtoner. Til å begynne med kom Clubmaster solbriller hovedsakelig med svarte rammer og sølv- eller gullkanter.

Ray-Ban Clubmaster solbriller

Et høydepunkt på 1980-tallet var gjenskapingen av Ray-Ban Clubmaster brillerammen. Publikum la virkelig merke til denne modellen da Bruce Willis bar den i en amerikansk kriminalserie som ble sendt fra 1985, allerede med tonede linser. Da innså de at det var enorm etterspørsel etter den, ikke bare som en brilleramme, men også som solbriller. Kort tid etter at den dukket opp, skjøt salget av solbriller i været, og Clubmaster ble den tredje mest populære solbrillesamlingen på tiåret, ved siden av Ray-Ban Wayfarer og Ray-Ban Aviator.

Ray-Ban Solbriller: Bredt utvalg av rabatterte solbriller

Bla gjennom vårt brede utvalg av Ray-Ban damesolbriller, Ray-Ban herresolbriller, og Ray-Ban barnesolbriller, og finn den opprinnelige Ray-Ban solbrillemodellen som passer best for deg, nå til en virkelig gunstig pris. Hvis du er interessert i andre ikoniske samlinger, må du huske å sjekke ut Ray-Ban Aviator solbriller, Ray-Ban Wayfarer solbriller, Ray-Ban Hexagonal solbriller, Ray-Ban Justin solbriller, Ray-Ban Erika solbriller, og andre Ray-Ban solbrille modeller.

Ray-Ban Polariserte Solbrilleglass

En betydelig del av Ray-Ban solbriller leveres med polariserte linser, som filtrerer horisontalt innkommende blendende stråler, slik som de som reflekteres fra vann, bakken, ulike overflater. De reduserer også gjenskinn og gir oss en mye bedre visuell opplevelse. De kan være et utmerket valg for sport, kjøring, gåturer eller til og med fiske.

Ray-Ban Solbriller til overkommelige priser

Kjøp Ray-Ban Clubmaster solbriller med spesielle rabatter og finn det kvalitetsproduktet som passer best for din personlighet.

Det er mange nettbutikker som selger og distribuerer optiske produkter i den digitale verden, men det er viktig å kjøpe bare fra pålitelige, sporbare kilder. Vår optiker selger bare autentiske produkter, og vi garanterer ektheten av produktene.

Ray-Ban solbriller